Brak produktów
W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz część mięśnia najdłuższego grzbietu, uformowany na kształt walca.
Przeznaczenie kulinarne: element szczególnie polecany do grillowania, przygotowania wędzonek, bitek, kotletów, gulaszu a także do pieczenia i duszenia.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz część mięśnia najdłuższego grzbietu, uformowany na kształt walca.
Przeznaczenie kulinarne: element szczególnie polecany do grillowania, przygotowania wędzonek, bitek, kotletów, gulaszu a także do pieczenia i duszenia.
Super jakość
Mięso delikatne, nie naszprycowane solanką, delikatnie poprzerastane tłuszczykiem. Dusi się znacznie krócej niż mięso z typowych sklepów. Tłuszczyk ładnie się wytapia, a mięso jest bardziej syte.
Piękna
Jeszcze nie próbowaliśmy, ale nigdy w życiu nie widziałam tak pięknej karkówki.
Rewelacja
Karkówka jest rewelacyjna. Często gotuję wywary z kości ze względu na zawarte w nich mikroelementy, więc polecam taki wariant, bo jest i mięso i kość. A smak - nigdy nie jadłam lepszego mięsa.
SOS SAŁATKOWY POMIDOROWA-CZOSNKOWY EKO W...
Kiełbasa biała surowa – drobne mięso wieprzowe...
Łój wołowy Gotowanie jest tradycyjnie uważane...
PRZYPRAWA POMIDOROWO-CZOSNKOWA Z CZARNUSZKĄ...
Szynka z kością bez golonki, doskonale nadaję...
Udziec wołowy bez kości jest to bardzo chudy...
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw...
Szynka ze skórą bez kości doskonale nadaję się...
Kiełbasa podsuszana – wyprodukowana z chudego...
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez...