569
Doskonałej jakości tłuszcz spożywczy pochodzenia zwierzęcego, otrzymany przez tradycyjne wytopienie z tkanki tłuszczowej bydła. Wysoki poziom kwasów tłuszczowych nasyconych poprawia stabilność temperatury i zmniejsza wrażliwość na utlenianie, dzięki czemu produkt może być używany do smażenia i pieczenia. Łój charakteryzuje się neutralnym zapachem oraz znakomitymi parametrami fizyko-chemicznymi.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Firma Agro-Top powstała w 1993 roku jako producent spożywczego smalcu wieprzowego. Zakład produkcyjny firmy mieści się w malowniczej miejscowości Kolonia Gręzówka, na Podlasiu. Pieczołowicie dba o najwyższą jakość wytwarzanych produktów oraz świadczonych usług. Jakość ta zapewniona jest przez dobór starannie wyselekcjonowanego surowca od uznanych i nadzorowanych dostawców oraz przez nakłady inwestycyjne w rozwój technologii. Ponad 20- letnie doświadczenie w zakresie pozyskiwania, wytopu, produkcji i wykorzystania tłuszczów uczyniły z firmy eksperta w swojej dziedzinie. Produkowane przez nich wyroby są ważnymi surowcami dla przemysłu spożywczego, paszowego, petfoodowego oraz chemicznego.
Smalec rekomendowany do smażenia potraw podawanych na zimno i na gorąco, takich jak mięsa. drób, frytki, produkty skrobiowe czy warzywa. Oprócz tradycyjnego przygotowania potraw smalec wieprzowy idealnie sprawdza się jako składnik ciast kruchych, ciast z nadzieniem mięsnym jak również do smażenia pączków i faworków.
Smalec Gęsi Premium jest źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, nie zawiera konserwantów i jest w 100% naturalny. Sprawdza się zarówno w tradycyjnej kuchni, jak również w nowoczesnych technologiach kulinarnych. Polecany do smażenia, do potraw i przekąsek serwowanych na zimno i gorąco, takich jak: ryby, owoce morza, warzywa. Do nacierania chudych mięs...
Wyrafinowany smak, subtelny aromat jak również odporność na działanie wysokich temperatur sprawia, że smalec jest idealnym produktem do wielogodzinnej obróbki termicznej bez utraty właściwości. Najwięcej walorów ujawnia podczas konfitowania mięsa, pieczenia ziemniaków, przygotowywania potraw drobiowych.
KURKUMA EKO Jest składnikiem różnych mieszanek...
Kiełbasa wyprodukowana z grubo-rozdrobnionego...
T-Bone stek z rostbefu i polędwicy z kością -...
Boczek peklowana z dodatkiem przypraw...
EKOLOGICZNY PIEPRZ CZARNY MIELONY Przyprawa...
NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu....
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Noga z kurczaka pieczone z ziemniakami,...
Wędzonka chłopska wędzona gorącym dymem w...