Stek T-Bone od Miguel Vergara to więcej niż mięso – to kulinarna podróż do serca Hiszpanii, gdzie tradycja spotyka się z doskonałością. Każdy kawałek to gwarancja najwyższej jakości, dzięki starannie wyselekcjonowanym porcjom mięsa z cienką warstwą tłuszczu, która zapewnia niezrównaną soczystość i delikatność. Szybkość przygotowania czyni go idealnym wyborem dla tych, którzy pragną zasmakować luksusu bez długiego oczekiwania. Wybierz stek T-Bone od Miguel Vergara i zafunduj sobie i swoim bliskim niezapomniane doznania kulinarne.
W różowej soli jest to żelazo, które pobudza szpik kostny do produkcji czerwonych krwinek i wspomaga prawidłową pracę układu odpornościowego. Doskonale nadaje się do codziennego użytku w kuchni, przy produkcji przetworów, w zabiegach zdrowotnych, kosmetycznych i nie tylko. Dodatkowo piękne kryształki wspaniale dekorują potrawę.
Poczuj prawdziwy smak luksusu z naszymi burgerami wołowymi premium, przygotowanymi wyłącznie z wyselekcjonowanego mięsa rasy Black Angus z Urugwaju, znanej na całym świecie z niezrównanej jakości i soczystości. Produkt dla prawdziwych koneserów, którzy cenią sobie głębię smaku i doskonałość w każdym kęsie.
ZAMROŻONY BURGER POŁÓŻ BEZPOŚREDNIO NA GRILLA LUB PATELNIĘ - NIE MA POTRZEBY ROZMRAŻANIA GO WCZEŚNIEJ
RASA - BLACK ANGUS / MIEJSCE HODOWLI - URUGWAJ / PRODUCENT - UMI the ART of Beef
UWAGA! Jeden burger waży 100g - w zestawie są 2 burgery.
Sól morska wędzona dymem z drewna dębowego z dodatkiem ziół tj. majeranek, tymianek, oregano, cząber oraz jałowiec, doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Nada potrawom wędzony i ziołowy aromat oraz charakterystyczny smak. Polecana jest do pieczonych mięs, warzyw, sosów oraz ryb.
Jest bardziej słona niż sól spożywcza, dlatego należy spożywać ją w mniejszych ilościach. W kuchni polecana jest jako dodatek do sałatek czy dań grillowanych. Sól morską można połączyć z wybranymi przez siebie ziołami, które stworzą wyjątkową kompozycją i stosować ją do np. marynowania mięs. Sól morską można również dodawać do kąpieli.
Grana Padano to jeden z najstarszych i najbardziej cenionych włoskich serów, wyróżniający się twardą, ziarnistą strukturą i łagodniejszym smakiem w porównaniu do innych serów długodojrzewających. Produkowany z krowiego mleka, ser ten dojrzewa od 9 do 20 miesięcy, co nadaje mu unikalny, lekko orzechowy smak i kremową konsystencję. Grana Padano jest idealny do tarcia na makarony, risotta, zupy czy sałatki, a także świetnie smakuje w kawałkach jako przekąska. Dzięki jego wszechstronności, to niezastąpiony dodatek w każdej kuchni. Jak mawiają Włosi: „Grana Padano to ser, który podkreśla piękno prostych potraw.”
SER Z MLEKA KROWIEGO
Comments (2)
Grade
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO