Serce wołowe

Serce wołowe

157

Najczęściej serce wykorzystywane jest jako dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych. Ponadto podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem. Można przyrządzać z niego gulasz.

W swoim składzie zawiera dużo białka, fosforu, cynku, żelaza oraz niacyny. 

6,90 zł brutto

6,90 zł za kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

More info

Serce wołowe jest lekko twardawe i jędrne. Ma barwę od różowego do czerwonego. Charakteryzuje się niskim przerost tłuszczowym oraz otoczone jest delikatną błoną.

Najczęściej serce wykorzystywane jest jako dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych. Ponadto podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem. Można przyrządzać z niego gulasz.

Opinie

Napisz opinię

Serce wołowe

Serce wołowe

Najczęściej serce wykorzystywane jest jako dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych. Ponadto podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem. Można przyrządzać z niego gulasz.

W swoim składzie zawiera dużo białka, fosforu, cynku, żelaza oraz niacyny. 

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: