Płuca wołowe

Płuca wołowe

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

4,00 zł brutto

4,00 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

Więcej informacji

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Należy ugotować w dobrze osolonym i opieprzonym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego owe płuca do miękkości. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Nie mielimy na „proch i pył” ale dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.

Stanowią też idealny składnik dla zróżnicowanej karmy dla psów. 

Opinie

Oceń 
2018-11-03

Polecam

Świeże, dobrze zapakowane i szybko dostarczone. Polecam wszystkim

    Napisz swoją opinię!

    Oceń i napisz opinię

    Płuca wołowe

    Płuca wołowe

    Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: