Brak produktów
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Należy ugotować w dobrze osolonym i opieprzonym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego owe płuca do miękkości. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Nie mielimy na „proch i pył” ale dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.
Stanowią też idealny składnik dla zróżnicowanej karmy dla psów.
Polecam
Świeże, dobrze zapakowane i szybko dostarczone. Polecam wszystkim
Najbardziej wartościowy element tuszy...
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202...
Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych...
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202...
EKOLOGICZNY LUBCZYK Przyprawia się nim potrawy...
EKOLOGICZNY ANYŻ Anyż doskonale nadaje się do...
Opakowanie: 510g Produkowane wg tradycyjnej...
Polędwiczka wieprzowa to wykwitnę i delikatne...
Kości wołowe szpikowe Szpik jest jedną z...
Kiełbasa z rozdrobnionego mięsa wieprzowego z...