Toskański ser podpuszczkowy z mleka owczego, dojrzewający, półtwardy o wyrazistym, ostrym, słonawym smaku i powierzchni pokrytej olejem lnianym. Idealny na deskę serów.
Toskański ser podpuszczkowy z mleka owczego, dojrzewający, o wyrazistym, ostrym, słonawym smaku i powierzchni pokrytej olejem lnianym. Pecorino Toscano zalicza się do serów półtwardych o zwartej konsystencji. Ma cylindryczny kształt z odciskiem formy i jasno brązową skórkę.
3038
Nowy
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczone w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Mięso o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek jak również klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak pieczonego schabu z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne. Jest na to wiele sposobów, żeberka w whisky, w sosie barbecue czy żeberka po burgundzku. Każdy ma swój ulubiony przepis.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
W ogonach wieprzowych jest bardzo dużo kolagenu, tego dobrego dla naszych kości. Smakują znakomicie duszone z warzywami. Jest to również świetna przekąska dla naszych czworonogów. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-)
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Pierwsza krzyżowa stanowi część udźca wołowego. Najczęściej przeznaczana jest na pieczenie, na dziko, ale także na sztufady, zrazy i różnego rodzaju potrawy gotowane.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO