Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.
Słonina solona
31,00 zł
(31,00 zł / kg)
Brutto
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni i posypaniu mieszanką przypraw, gotowa do spożycia. Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny solonej z przyprawami.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Komentarze (3)
Oceń