Brak produktów
Kości wykorzystywane są jako baza zup i wywarów. Z kości pozyskiwana jest naturalna substancja białkowa-żelatyna.
Kości wykorzystywane są jako baza zup i wywarów. Z kości pozyskiwana jest naturalna substancja białkowa-żelatyna.
Wysoka jakość
Pięknie pachnące świeże zdrowe kości
Czarnuszka eko 200g Aromatyczna przyprawa do...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe...
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po...
Mięso gulaszowe z sarny to element mięsa dla...
Żołądki z kurczaka to niestety, ale zapomniane...
Słonina to niezbędny dodatek do przygotowania...
EKOLOGICZNE ZIELE ANGIELSKIE Całe ziarenka...
Ser Koryciński Swojski z kminkiem to gratka dla...
Ser wędzony, który przygotowujemy na drewnie...
Kości wołowe szpikowe Szpik jest jedną z...