Brak produktów
Szpik jest jedną z najbardziej gęstych energetycznie i witaminowo części zwierząt (488 kcal/100 g). Szpik produkuje czerwone krwinki, dlatego też jest niezwykle bogaty w łatwo przyswajalne żelazo. Zawiera także dużo tłuszczów omega-3, niezbędnych aminokwasów, witamin i mikroelementów.
Szpik jest jedną z najbardziej gęstych energetycznie i witaminowo części zwierząt (488 kcal/100 g). Szpik produkuje czerwone krwinki, dlatego też jest niezwykle bogaty w łatwo przyswajalne żelazo. Zawiera także dużo tłuszczów omega-3, niezbędnych aminokwasów, witamin i mikroelementów.
Wysoka jakość
Wszystkie są pachnące i świetnie zapakowane. Polecam
Kiełbasa weselna - wyprodukowana z wysokiej...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe...
Jeden z czołowych produktów jest Ser Koryciński...
Łopatka peklowana z dodatkiem przypraw,...
W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz...
Szynka wędzona z nogą - specjalna propozycja...
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202...
EKOLOGICZNA PAPRYKA OSTRA Papryka ostra nadaje...
EKOLOGICZNY MAJERANEK Majeranek dodaje się...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...