Brak produktów
Comber z jelenia to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
Udziec z jelenia to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
Łopatka bez kości z jelenia to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
Propozycje zastosowania kulinarnego:baza do gotowania zup, wywarów, rosołów, sosów, rosół na pieczonych kościach, porcja rosołowa
Polędwiczki z jelenia to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
Mięso drobne II z jelenia to element mięsa dla prawdziwych smakoszy. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
Mięso gulaszowe z jelenia to element mięsa dla prawdziwych smakoszy. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
UWAGA! PRODUKT MROŻONY Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
UWAGA! PRODUKT MROŻONY Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
Ossobuco to pokrojona w plastry gicz (golonka) z jelenia z charakterystyczną kostką w środku. UWAGA! PRODUKT MROŻONY PAKOWANY PO 6 SZT. Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
Mięso z jelenia najwyższej jakości - tylko z lasów zielonych płuc Polski.