Golonka cielęca

Golonka, gicz cielęca

Gicz to także golonka, tylko cielęca. A cielęcina to bardzo delikatne i kruche mięso, które prawie wcale nie zawiera tłuszczu. Golonka uważana za przysmak, jest obecna w polskiej tradycji kulinarnej od wieków.

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1 kg

30,50 zł brutto

30,50 zł za kg

  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Gicz to także golonka, tylko cielęca. A cielęcina to bardzo delikatne i kruche mięso, które prawie wcale nie zawiera tłuszczu. Golonka uważana za przysmak, jest obecna w polskiej tradycji kulinarnej od wieków.

Opinie

Oceń i napisz opinię

Golonka, gicz cielęca

Golonka, gicz cielęca

Gicz to także golonka, tylko cielęca. A cielęcina to bardzo delikatne i kruche mięso, które prawie wcale nie zawiera tłuszczu. Golonka uważana za przysmak, jest obecna w polskiej tradycji kulinarnej od wieków.

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1 kg

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: