Brak produktów
Boczek peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczony w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Swojski charakter boczku podkreśla przenikający z zewnątrz, wyczuwalny smak i aromat papryki. Poznaj doskonały smak pieczonego boczku z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw. Cały kawałek waży ok 1,5 KG WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY...
Boczek peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski aromat wędzonki. Spróbuj wędzonego boczku z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. Cały kawałek waży ok 3 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY...
Boczek łososiowy wędzony zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Boczek o wyrazistym głęboki smaku świetne sprawdzi się jako główny składnik przystawek lub klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak boczku wędzonego łososiowego. Sklep mięsny Super-Stek.pl poleca Cały kawałek waży ok 1 kg -1,5 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ...
Boczek peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie. Wędzony i pieczony z dodatkiem przypraw. Ciemna barwa mięsa świadczy o długim procesie pieczenia, boczek z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki Cały kawałek waży ok 1 kg - 1,5 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Kiełbasa z rozdrobnionego mięsa wieprzowego z dodatkiem przypraw naturalnych, napełniona w jelito baranie. Wędzona gorącym dymem w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem. Kabanosy o wyrazistym intensywnym smaku z wyczuwalną nutą kminku. Świetnie sprawdzą się jako przystawka lub tzw. przegryzka z białym pieczywem, chlebem WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Naturalny, ręcznie robiony pasztet wieprzowy, doskonały na kanapki. Składniki: mięso wieprzowe, wątroba wieprzowa, bułka tarta, sól, cebula, pieprz naturalny, pieprz ziołowy, gałka muszkatałowa
Naturalny, ręcznie robiony pasztet wieprzowo, wołowo, cielęcy Składniki: mięso wieprzowe, mięso wołowe, mięso cielęce, bułka tarta, sól, cebula, pieprz naturalny, pieprz ziołowy, gałka muszkatałowa
Naturalny, ręcznie robiony pasztet z gęsią, doskonały na kanapki. Składniki: mięso z indyka, mięso z gęsi, mięso wieprzowe, wątroba drobiowa, warzywa: seler, marchew, cebula, bułka tarta, sól, pieprz naturalny, gałka muszkatołowa, majeranek, może zawierać śladowe ilości gorczycy
Naturalny, ręcznie robiony pasztet drobiowy Składniki: mięso drobiowe, mięso wieprzowe, warzywa: seler, marchew, cebula, bułka tarta, sól, pieprz biały, gałka muszkatołowa,
Pyszna pieczeń z mięsa wieprzowego. Zachowuje długo świeżość można ją podać na ciepło lub zimno. Składniki: mięso wieprzowe, sól, pieprz naturalny, czosnek, cukier, sól peklująca
Smakoszom wyrobów drobiowych polecamy roladę, wykonaną z wysokiej jakości delikatnego mięsa z kurczaka. Doskonale nadaje się na kanapki. Składniki: mięso drobiowe bez kości, sól, mieszanka warzyw, liść pietruszki, cebula suszona, pieprz biały
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczone w sposób tradycyjny w piecu. Karkówka o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako przystawka lub składnik kanapek. Poznaj swojski smak pieczonej karkówki z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw. Cały kawałek waży ok 1,5 kg - 2 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Karkówka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe karkówka barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku mięsa wędzonego. Delikatna nuta przypraw, użytych podczas peklowania doskonale podkreśla tradycyjny charakter i smak karkówki Cały kawałek waży ok 1,5 kg - 2 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia co sprawia że karkówkę można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki Cały kawałek waży ok 2 kg WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ -...
Kaszanka, doskonałe połączenie mięsa i podrobów. Przyprawiona tradycyjnymi przyprawami w osłonce naturalnej. Wyrobów parzony. Najlepiej podawać na ciepło z pieczywem. Kaszanka świetnie smakuję po upieczeniu lub z grilla. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa biała surowa – drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita naturalne. Tradycyjnie kiełbasa biała najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak białej kiełbasy. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita baranie. Tradycyjnie kiełbasa biała cienka najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak kiełbasy białej w nowej cienkiej odmianie. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ -...
Kiełbasa cygańska – wysokiej jakości mięso wieprzowe przyprawione pieprzem naturalnym i świeżym czosnkiem . Kiełbasa jest w pierwszym etapie wędzona dymem olchowo – dębowym i obsuszana w wygaszonej wędzarni. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa chłopska to mieszanka drobnych mięs wieprzowych doprawionych świeżym czosnkiem, mielonym naturalnym pieprzem i majerankiem. Kiełbasa wędzona na ciepło dymem dębowo – olchowym i następnie odparzana. Kiełbasa chłopska najlepiej smakuje podana na gorąco, opiekana na grillu lub w ognisku WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa Kmicica wołowa - wyprodukowana z rozdrobnionego mięsa wołowego z dodatkiem tłuszczu wieprzowego i przypraw. Kiełbasa wołowa w osłonce naturalnej, suszona. Barwa brunatno-bordowa, wyrazisty smak i aromat typowy dla kiełbas wołowych. Poznaj unikalny smak wołowej kiełbasy Kmicica WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa leśna podsuszana – wysokiej jakości mięso wieprzowe połączone z mięsem wołowym, przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem oraz ostrą papryką. Unikalny smak kiełbasie nadaje ziele rozmarynu i mielone owoce jałowca. Kiełbasa jest w pierwszym etapie wędzona dymem olchowo – dębowym i obsuszana w wygaszonej wędzarni WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Kiełbasa podsuszana – wyprodukowana z chudego mięsa wieprzowego z dodatkiem naturalnych przypraw. Kiełbasa surowa, suszona to swojska i aromatyczna wędlina z nutą z pikanterii, której nadaje jej ostra papryka. Spróbuj tradycyjnej kiełbasy podsuszanej z naszego sklepu mięsnego. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa szynkowa drobiowa to delikatne mięso z filetów kurczaka z dodatkiem naturalnych przypraw, w osłonce sztucznej, grubo rozdrobnione. Kiełbasa wędzona gorącym dymem w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem. Spróbuj swojskiej kiełbasy szynkowej z drobiu. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa szynkowa – produkowana z mięsa najwyższej jakości na podstawie tradycyjnej receptury. Kiełbasa peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona tradycyjnie. Poznaj swojski smak kiełbasy szynkowej. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa turosieńska – wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem wołowiny przyprawiona naturalnymi przyprawami z delikatną nutą papryki ostrej oraz mielonego owocu jałowca co nadaje jej specyficzny smak i aromat. Doskonale smakuje na ciepło jak i na zimną WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa weselna - wyprodukowana z wysokiej jakości mięsa wieprzowego, rozdrobnionego , przyprawionego pieprzem i czosnkiem w jelicie naturalnym. Wędzona na kolor złocisto-brązowy dymem dębowo – olchowym. Doskonała wędlina na różne okazje. Kiełbasa weselna najlepiej smakuje podana na gorąco, opiekana na grillu lub w ognisku WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Kiełbasa żywiecka – wyprodukowana wyłącznie z wysokiej jakości mięsa wieprzowego (z szynki). Peklowana z dodatkiem naturalnych przypraw, wędzona tradycyjnie dymem dębowo – olchowym, następnie pieczona w piecu opalanym drewnem. Poznaj unikalny smak kiełbasy żywieckiej. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa wyprodukowana z grubo-rozdrobnionego mięsa wieprzowego z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona gorącym dymem, suszona. Mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Delikatna nuta użytych przypraw doskonale podkreśla tradycyjny charakter mięsa WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kindziuk wyprodukowany z grubo-rozdrobnionego mięsa wieprzowego dojrzewającego z dodatkiem przypraw naturalnych, długo suszony. Kindziuk jak prawie wszystkie suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj swojski smak turosieńskiego kindziuka typowy dla wędlin dojrzewających i suszonych WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY...
Kiełbasa mielonka – drobne mięso wieprzowe delikatnie przyprawiona mieszanką pieprzów: naturalnego i ziołowego. Mielonka nadziana w osłonkę poliamidową a następnie odparzona. Wędlina szczególnie polecana małym dzieciom i osobom starszym. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Polędwiczka peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski aromat wędzonki. Spróbuj doskonałej wędzonej polędwiczki z Podlasia. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Salami turosieńskie wołowe - wyprodukowana z rozdrobnionego mięsa wołowego z dodatkiem tłuszczu wieprzowego i naturalnych przypraw. Salami tradycyjnie wędzone i suszone. Barwa brunatno-bordowa, charakterystyczny wyrazisty smak i aromat typowy dla wędlin z wołowiny Poznaj Podlaski smak wołowego salami z Turośni WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Schab długo peklowany (ok 30 dni) przysypany mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszony w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Schab babuni jak większość suszonych i podsuszanych wędliny można długo przechowaćWYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczone w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Mięso o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek jak również klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak pieczonego schabu z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Schab wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Chude mięso barwy czerwonobrunatnej o charakterystyczny swojskim aromacie i smaku wędzonki. Spróbuj wędzonego schabu z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab krotoszyński wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Delikatna nuta przypraw, użytych podczas peklowania doskonale podkreśla tradycyjny charakter mięsa WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonały soczysty schab barwy czerwonobrunatnej o swojski smaku typowym dla mięs wędzonych. Delikatna nuta przypraw doskonale podkreśla tradycyjny charakter i smak schabu. Spróbuj jak smakuje schab wędzony krotoszyński z tłuszczykiemWYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ...
Schab peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że schab z komina można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (majeranek). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w majeranku. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni i posypaniu mieszanką przypraw, gotowa do spożycia. Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny solonej z przyprawami. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, o wyrazistym smaku domowej wędzonki. Spróbuj wędzonego boczku z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso długo peklowane (ok 30 dni) przysypane mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszone w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Szynkę jak prawie każde suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs dojrzewających i suszonych.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ...
Szynka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe chude ale i soczyste mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku. Delikatna nuta przypraw użytych podczas peklowania podkreśla tradycyjny charakter szynki. Spróbuj jak smakuje wiejska szynka wędzona z Podlasia WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso barwy czerwonobrunatnej, delikatne, chude i soczyste. Szynka o wyrazistym głęboki smaku, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek lub klasycznych kanapek. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ -...
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonychWYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY...
Szynka z tłuszczykiem wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki. Spróbuj doskonałej wędzonej szynki z tłuszczykiem. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka wędzona z nogą - specjalna propozycja dla smakoszy podlaskich kulinariów. Specjalnie peklowana oraz długo wędzona- idealna na "Biesiadny Stół" UWAGA! Ze względu na specyfikę Szynki wędzonej z nogą, wykonujemy ją na zamówienie, czas oczekiwania to 7 dni. Jedna szynka waży ok 7 kg - 9 kg
Szynka z tłuszczykiem peklowana z dodatkiem przypraw, pieczona w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Szynka pieczona o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako przystawka lub jako główny składnik kanapek. Spróbuj soczystej pieczonej szynki z wyczuwalną nutą tradycyjnych przypraw.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Wędzonka chłopska wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Wędzonka o barwie czerwonobrunatnej i charakterystyczny wyrazistym, swojskim aromacie. Spróbuj wędzonki chłopskiej z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka o swojski wyrazistym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Spróbuj jak smakują wędzone żeberka z Podlaskiej wsi.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ -...
Żeberka paski wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka barwy czerwonobrunatnej o swojski smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ...
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Dzięki ręcznej selekcji surowca oraz naturalnym przyprawom otrzymujemy produkt o oryginalnym smaku, charakterystycznym dla mięsa dziczyzny. Poddana wędzeniu dymem bukowo–olchowym zawdzięcza wyjątkowy smak i aromat. 100g produktu wytworzono z 84,2g mięsa z dzika i...
Produkowany ręcznie z mięsa z dzika z dodaną wieprzowiną. Delikatnie przyprawiony naturalnymi przyprawami z dodatkiem żurawiny, daje to lekki, słodko-winny smak. Skład:Mięso z dzika 66%Mięso wieprzowe 23%Wątróbka drobiowa 11%
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa sarny i z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Ręczny proces produkcji z użyciem naturalnych przypraw, pozwala wyodrębnić oryginalny, niepowtarzalny smak dziczyzny. 100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z sarny i 18,9 g mięsa wieprzowego
Kiełbasa średnio rozdrobniona, z najlepszego gatunkowo mięsa jelenia, z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona.Perfekcyjny zestaw naturalnych przypraw, tradycyjna ręczna obróbka sprawia, że koneserzy znajdą w niej kwintesencję smaku i aromatu dziczyzny. 100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z jelenia i 18,9 g mięsa wieprzowego
Szynka z dzika, wędzona,parzona. Produkowana z ręcznie selekcjonowanych mięśni dzika. Dzięki naturalnej marynacie z ziół i przypraw nabiera kruchości i charakterystycznego, wyjątkowego smaku, nie tracąc jednocześnie naturalnych walorów mięsa z dziczyzny.Wyjątkowego aromatu dodaje wędzenie dymem bukowo – olchowym
Szynka z jelenia,wędzona,parzona. Produkowana z najwyższej jakości mięsa jelenia, pozyskiwanego z okolic Białowieskiej Puszczy. Całkowicie naturalna, chuda wędlina o ciemno różowej barwie, świadczącej o dużej zawartości żelaza Swoją delikatność i kruchość zawdzięcza marynacie z naturalnych przypraw i ziół. Wędzenie dymem olchowo- bukowym dodaje...
Szynka z sarny, wędzona,parzona. Produkowana z selekcjonowanych mięśni udźca sarny. Dzięki procesowi peklowania w zalewie z oryginalnej mieszanki ziół i naturalnych przypraw, zachowuję swoją naturalną strukturę i barwę charakterystyczną dla mięsa z dziczyzny. Dodatkowo delikatny, słodkawy smak sarniny zostaje podkreślony wędzeniem dymem olchowo – bukowym.
Chleb do własnego wypieku z instrukcją. Wystarczy dodać wodę i wypiec chleb o poranku aby cieszyć się smakiem świeżego pieczywa przez cały dzień. Chleb wieloziarnisty na własnym zakwasie. Wilgotny i chrupiący, długo zachowuje swoją świeżość. Pełen płatków owsianych, otrębów, pestek słonecznika i dyni oraz nasion siemienia lnianego. Pachnie obłędnie. To...
Lardo in conca to słonina z włoskich tusz wieprzowych. Dojrzewa przynajmniej 6 miesięcy w marmurowych skrzyniach. Dzięki temu jest tak aromatyczna i delikatna. Pokrojona w cieniutkie plasterki doskonała na deskę wędlin. Może być dodatkiem do grzanek czy focacci, pizzy gourmet i polenty podawanej na ciepło. Pochodzenie produktu: Toskania
Guanciale to mięso wieprzowe z części policzkowej. Posiada intensywny aromat i charakterystyczną maślaną konsystencję. Ten włoski policzek wieprzowy jest w składzie podobny do boczku i jest przez Włochów często stosowany jako jego zamiennik. Pochodzenie produktu: Lacjum
Włoska wędlina dojrzewająca z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, tradycyjnie produkowana na południu Włoch, w regionie Kampania. Zazwyczaj formowana w kształt cylindra i obwiązywana sznurkiem. Salami o średnio-dużym stopniu zmielenia, łagodnym smaku i delikatnym aromacie, dojrzewa 60-80 dni.
Pikantne salami wieprzowe z papryczką peperoncino typu kalabryjskiego - połówka
Włoskie salami dojrzewające z truflą z najwyższej jakości włoskiego mięsa wieprzowego. Do drobno zmielonego, starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego dodawana jest trufla, po czym wędlina poddawana jest procesowi dojrzewania. Wykwintny produkt dla koneserów włoskich wędlin dojrzewających z posmakiem luksusu. Klasyk wśród włoskich produktów....
Salame Ventricina piccante to typowa regionalna wędlina włoska, o zdecydowanym, lekko pikantnym, a równocześnie delikatnym smaku. Cechuje się miękką, zwartą konsystencją. Produkt krojony na plastry, pakowany po 200 g Pochodzenie produktu: Umbria
Pancetta affumicata to dojrzewający wędzony boczek wieprzowy. Tradycyjna włoska pancetta jest jedną z najbardziej popularnych włoskich wędlin wieprzowych, która najpierw poddawana jest soleniu, a następnie wędzeniu. Charakteryzuje się delikatnym smakiem i niezrównanym aromatem. Produkt pokrojony na cienkie plastry, pakowany po 200 g Pochodzenie produktu:...
Polecamy roladę, wykonaną z wysokiej jakości delikatnego mięsa cielęcego. Doskonale nadaje się na kanapki. Składniki: mięso wieprzowe, mięso cielęce, sól, pieprz naturalny, skrobia ziemniaczana, czosnek, majeranek, cukier, sól peklująca
Wyprodukowana wyłącznie z wysokiej jakości mięsa z indyka. Peklowana z dodatkiem naturalnych przypraw, wędzona tradycyjnie dymem dębowo – olchowym. Składniki: mięso z indyka, sól, pieprz naturalny, papryka ostra, kminek, gałka muszkatołowa, czosnek, cukier, sól peklująca
Prawdziwe i smaczne wędliny z Podlaskiej wsi