PODROBY  Jest 17 produktów.

12,38 zł

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy. UWAGA! PRODUKT MOŻE BYĆ MROŻONY. PO TRANSPORCIE ISTNIEJE RYZYKO ROZMROŻENIA. Jeśli zależy Ci na świeżym produkcie, proszę napisać to w uwagach do zamówienia.

1 Recenzje
16,10 zł

Najczęściej serce wykorzystywane jest jako dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych. Ponadto podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem. Można przyrządzać z niego gulasz. UWAGA! PRODUKT MOŻE BYĆ MROŻONY. PO TRANSPORCIE ISTNIEJE RYZYKO ROZMROŻENIA. Jeśli zależy Ci na świeżym produkcie, proszę napisać to w uwagach do zamówienia.

1 Recenzje
7,52 zł

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

2 Recenzje
47,52 zł

Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wołowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady.

2 Recenzje
55,24 zł

Nasze policzki wołowe są świeże i idealnie oczyszczone. Jest to propozycja dla koneserów smaku. Kto raz spróbował wolno gotowanych i odpowiednio przyprawionych polików, ten nie raz wróci do tego dania.

3 Recenzje
30,48 zł

Wspaniale sprawdzą się jako farsz do pasztecików czy pierogów. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Wystarczy je ugotować w dobrze doprawionym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Mielimy dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo...

1 Recenzje
73,33 zł

Wątróbka jest przepyszna! Wątróbka cielęca jest łagodna, mięciutka, krucha i aromatyczna niesamowita ze słodką cebulką i kwaśnym jabłkiem. Mniam!

3 Recenzje
8,57 zł

Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego organizmu substancje. W szczególności witaminy kompleksu B, proteiny, aminokwasy, fosfor, wapń, miedź i cynk. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
4,76 zł

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
8,49 zł

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
6,67 zł

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
18,95 zł

Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wieprzowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
33,33 zł

Nasze policzki wieprzowe są świeże i idealnie oczyszczone. Jest to propozycja dla koneserów smaku. Kto raz spróbował wolno gotowanych i odpowiednio przyprawionych polików, ten nie raz wróci do tego dania. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
49,52 zł

Grasica cielęca to doskonałe urozmaicenie w kuchni. Można ją gotować, grillować, dusić i zapiekać. Na jej bazie przygotujemy sosy, risotto lub po odpowiedniej obróbce podamy w niezastąpionej w smaku sałatce.  UWAGA! PRODUKT MOŻE BYĆ MROŻONY. PO TRANSPORCIE ISTNIEJE RYZYKO ROZMROŻENIA. Jeśli zależy Ci na świeżym produkcie, proszę napisać to w uwagach do...

3 Recenzje
7,62 zł

Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych dań narodowych. Przepis na to danie pamiętają nasze babcie. Móżdżek najpierw krótko się gotuje, a potem smaży z jajkami. To bardzo delikatna potrawa. Często serwowana jako śniadanie lub szybka przekąska.  WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

7 Recenzje
27,52 zł

Oczyszczone, pokrojone w cienkie poprzeczne paski fragmenty żołądka wołowego. Potrawa z flaka wołowego- popularne flaczki, gości na stołach polskich rodzin od wielu pokoleń. Każdy ma na nie swój własny sposób, lecz bez wątpienia, świeży i dobrej jakości flak to połowa sukcesu ;-)

4 Recenzje
20,86 zł

Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-) WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
Pokazuje 1 - 17 z 17 elementów

Można z nich przygotować niezwykle wykwintne dania, oraz znakomity element diety dla Twojego pupila.