WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE  Jest 16 produktów.

25,62 zł

Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (majeranek). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w majeranku. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
25,62 zł

Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
25,62 zł

Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni i posypaniu mieszanką przypraw, gotowa do spożycia. Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny solonej z przyprawami. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
50,48 zł

Kiełbasa podsuszana – wyprodukowana z chudego mięsa wieprzowego z dodatkiem naturalnych przypraw. Kiełbasa surowa, suszona to swojska i aromatyczna wędlina z nutą z pikanterii, której nadaje jej ostra papryka. Spróbuj tradycyjnej kiełbasy podsuszanej z naszego sklepu mięsnego. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

4 Recenzje
45,33 zł

Kiełbasa Kmicica wołowa - wyprodukowana z rozdrobnionego mięsa wołowego z dodatkiem tłuszczu wieprzowego i przypraw. Kiełbasa wołowa w osłonce naturalnej, suszona. Barwa brunatno-bordowa, wyrazisty smak i aromat typowy dla kiełbas wołowych. Poznaj unikalny smak wołowej kiełbasy Kmicica WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

3 Recenzje
59,52 zł

Schab długo peklowany (ok 30 dni) przysypany mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszony w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Schab babuni jak większość suszonych i podsuszanych wędliny można długo przechowaćWYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
59,52 zł

Mięso długo peklowane (ok 30 dni) przysypane mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszone w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Szynkę jak prawie każde suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs dojrzewających i suszonych.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ...

0 Recenzje
43,98 zł

Lardo in conca to słonina z włoskich tusz wieprzowych. Dojrzewa przynajmniej 6 miesięcy w marmurowych skrzyniach. Dzięki temu jest tak aromatyczna i delikatna. Pokrojona w cieniutkie plasterki doskonała na deskę wędlin. Może być dodatkiem do grzanek czy focacci, pizzy gourmet i polenty podawanej na ciepło.  Pochodzenie produktu: Toskania

0 Recenzje
14,72 zł

Rzemieślnicza kiełbasa dojrzewająca z dzika ze starannie wyselekcjonowanej dziczyzny oraz mięsa wieprzowego. Doskonała w akompaniamencie dobrego wina, chleba z piekarni rzemieślniczej, grzanek czy włoskich grissini. Pochodzenie produktu: Umbria

0 Recenzje
63,89 zł

Pikantne salami wieprzowe z papryczką peperoncino typu kalabryjskiego - połówka

0 Recenzje
42,14 zł

Włoska wędlina dojrzewająca z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, tradycyjnie produkowana na południu Włoch, w regionie Kampania. Zazwyczaj formowana w kształt cylindra i obwiązywana sznurkiem. Salami o średnio-dużym stopniu zmielenia, łagodnym smaku i delikatnym aromacie, dojrzewa 60-80 dni.

0 Recenzje
26,85 zł

Do produkcji tego salami zostało wykorzystane w 100% mięso wieprzowe pochodzenia włoskiego, otoczone jest kruszona pistacją, co sprawia, że jako produkt zyskuje na oryginalności i prezentuje się elegancko. Idealne jako przystawka, do włoskiego aperitivo, dobrze będzie komponować się z serami z mleka krowiego i owczego Pochodzenie produktu: Umbria

0 Recenzje
21,64 zł

Włoskie salami dojrzewające z truflą z najwyższej jakości włoskiego mięsa wieprzowego. Do drobno zmielonego, starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego dodawana jest trufla, po czym wędlina poddawana jest procesowi dojrzewania. Wykwintny produkt dla koneserów włoskich wędlin dojrzewających z posmakiem luksusu. Klasyk wśród włoskich produktów....

0 Recenzje
27,69 zł

Salami z dzika w czarnym pieprzu. Aromatyczne salami o dużych walorach smakowych. Idealne do zaprezentowania na desce serów i wędlin. Pochodzenie produktu:

0 Recenzje
14,81 zł

Kiełbaski wieprzowe dojrzewające z truflą, pakowane próżniowo. Komponują się idealnie ze wszystkimi daniami kuchni morskiej, przystawkami, pierwszymi daniami i nieco delikatniejszymi drugimi daniami. Pochodzenie produktu: Umbria

0 Recenzje
40,74 zł

Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca produkowana ze starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego według tradycyjnych receptur. Smak wędliny podkreślony został dodatkiem ostrej papryczki peperoncino. Pochodzenie produktu: Friuli-Wenecja Julijska

0 Recenzje
Pokazuje 1 - 16 z 16 elementów