MIĘSO  Jest 85 produktów.

Świeże mięso z Podlaskiej wsi

WOŁOWINA

Świeża wołowina z Podlaskiej wsi - najwyższej jakości tylko z terenów zielonych płuc Polski.

WIEPRZOWINA

Prawdziwa wieprzowina z Podlaskiej wsi

CIELĘCINA

Prawdziwa cielęcina z Podlaskiej wsi

STEKI WOŁOWE

Najlepsze sezonowane steki wołowe i burgery na każdą okazję!

DRÓB

Tylko świeże i wyselekcjonowane mięso drobiowe.

PODROBY

Można z nich przygotować niezwykle wykwintne dania, oraz znakomity element diety dla Twojego pupila.

DZICZYZNA

Mięso z Jelenia, Sarny, Dzika, Żubra  - najwyższej jakości tylko z terenów zielonych płuc Polski.

na stronę
17,00 zł kg

W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz część mięśnia najdłuższego grzbietu, uformowany na kształt walca. Przeznaczenie kulinarne: element szczególnie polecany do grillowania, przygotowania wędzonek, bitek, kotletów, gulaszu a także do pieczenia i duszenia.

0 Recenzje
23,10 zł kg

Karkówka bez kości to najczęściej wybierane mięso na grill. Doskonale nadaje się do wędzenia. Karkówka to również dobra baza do przygotowania klasycznych bitek lub kotletów. Z karkówki zrobisz też gulasz, można ją upiec i podusić z warzywami. Jak widać prawdziwa karkówka z Podlaskiej wsi to bardzo uniwersalne mięso. Sklep mięsny super-stek.pl Poleca.

1 Recenzje
20,70 zł kg

Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można go też z grillować lub podawać smażony. Dobrze smakuję również boczek podduszany z warzywami i przyprawami. Sklep super-stek Poleca.

3 Recenzje
18,10 zł kg

Boczek z kością doskonale smakuje po uwędzeniu, można go też grillować lub smażyć. Boczek podduszany z warzywami to również świetny i smaczny pomysł na rodzinny obiad.

0 Recenzje
8,50 zł kg

Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji przetwórczej np. do produkcji wędzonki, wędlin podrobowych, parówek, kiełbas i pasztetów. Element, mięso pochodzi z półtuszy wieprzowej.

0 Recenzje
17,90 zł kg

Najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica). Przeznaczenie kulinarne: znakomity element do przygotowania wędzonek, kotletów, sznycli, jak również wszelkiego rodzaju pieczeni.

1 Recenzje
7,70 zł kg

Słonina to niezbędny dodatek do przygotowania swojskich kiełbas, wytapiania smakowitych skwarek. Słoninę można również wędzić, szczególnie z dodatkiem aromatycznych ziół.

2 Recenzje
16,50 zł kg

Szynka ze skórą bez kości doskonale nadaję się do wędzenia, świetnie smakuję pieczona lub duszona z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe.

2 Recenzje
19,50 zł kg

Szynka element szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można z niej zrobić wykwitną pieczeń, lub podąć szynkę duszoną z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe. Szynka element to podstawa i pomysł na uroczysty obiad lub kolację. Jeden najbardziej wartościowych elementów wykrawany z tylnej części półtuszy...

1 Recenzje
13,40 zł kg

Szynka z kością bez golonki, doskonale nadaję się do wędzenia, jak również do pieczenia lub duszenia z warzywami. Z szynki można też przyrządzić smakowite sznycle wieprzowe. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, szynki z kością nie sprzedajemy na części - jedynie w całości. Jeden kawałek waży ok 10 kg

0 Recenzje
23,50 zł kg

Schab wieprzowy bez kości, wykwintne chude mięso szczególnie polecane do wszelkiego rodzaju pieczeni, wędzonek, kotletów czy też sznycli. To najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica). Sklep super-stek Poleca.

0 Recenzje
31,90 zł kg

Polędwiczka wieprzowa to wykwitnę i delikatne mięso szczególnie polecane do przygotowania ekskluzywnych wędzonek. Polędwiczka smakuję wyśmienicie również po upieczeniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwiczka to najdelikatniejszy element półtuszy wieprzowej pozyskany z mięśnia biodrowo-udowego pozbawiony całkowicie tkanki tłuszczowej. Sklep mięsny...

1 Recenzje
13,20 zł kg

Łopatka z kością doskonale smakuje po uwędzeniu, polecana do przygotowania potraw z mięsa mielonego, świetna na gulasz oraz do duszenia.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, łopatki z kością nie sprzedajemy na części - jedynie w całości. Jeden kawałek waży ok 3-4 kg

2 Recenzje
17,00 zł kg

Łopatka trybowana to doskonały materiał na wędzonkę, polecana do przygotowania potraw z mięsa mielonego, świetna na gulasz oraz do duszenia.

0 Recenzje
9,50 zł kg

Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią pierwsze cztery żebra wraz z częścią chrząstkową, bez odcinka przepołowionego mostka. Pokryty anatomiczną warstwą mięśni. Może być wykorzystywane w gastronomi, do pieczenia, duszenia

0 Recenzje
23,20 zł kg

Żeberka paski doskonałe na codzienny obiad, uroczyste przyjęcie oraz na grilla ze znajomymi. Przyrządzane na ostro, czy też słodko z odrobiną miodu zawsze smakują wyśmienicie. Żeberka to klasyka Polskiej kuchni. Sklep super-stek.pl Poleca. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego...

0 Recenzje
15,50 zł kg

Golonka wieprzowa doskonale smakuje po ugotowaniu, szczególnie w kapuście. Golonka to klasyka Polskiej kuchni i ulubione danie większości mężczyzn. Równie dobrze smakuje po upieczeniu. Mniejszą golonkę można również grillować.

1 Recenzje
12,90 zł kg

Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..

0 Recenzje
4,80 zł kg

Nogi wieprzowe, gotowane doskonale smakują w galarecie koniecznie podane z octem lub cytryną. To klasyczna Polska potrwa zwana również studzieniną. Kto z Państwa słyszał określanie „lorneta z meduzą”ten wie co dobre. Sklep mięsny super-stek.pl Poleca

1 Recenzje
11,00 zł szt

Jelita wieprzowe cienkie najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłonka z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jelita cienkie sprzedawane są na sztuki. Cena dotyczy jednej...

0 Recenzje
10,00 zł kg

Jelita wieprzowe grube najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłona z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jest on sprzedawany w paczkach które ważą ok 1 kg.

0 Recenzje
110,00 zł kg

Polędwica wołowa, doskonałe mięso szczególnie polecane do przygotowania wykwintnych steków. Smakuje wyśmienicie również po ugotowaniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwica to najlepszy kulinarnie element wołowy. Sklep mięsny super-stek Poleca. UWAGA! Ze względu na bardzo wysoką wartość kulinarną polędwicy wołowej, nie sprzedajemy jej na części - jedynie...

0 Recenzje
48,00 zł kg

Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek tuszy wołowej zaraz po polędwicy wołowej. Zwarte, soczyste i jednocześnie delikatne mięso, doskonałe do smażenia i pieczenia. Rostbef to polecane mięso na steki.

0 Recenzje
33,50 zł kg

Wołowina na tatar to starannie wyselekcjonowane elementy, które idealnie nadają się do przyrządzenia tej, jakże popularnej u nas potrawy;-)

1 Recenzje
45,50 zł kg

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych. 

0 Recenzje
26,50 zł kg

Antrykot wołowy z kością znakomicie nadaje się na steki wołowe oraz pieczeń. Przerosty tłuszczu, które są charakterystyczne dla antrykotu nadają mu niebywały, soczysty smak.

0 Recenzje
21,00 zł kg

Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne. Jest na to wiele sposobów, żeberka w whisky, w sosie barbecue czy żeberka po burgundzku. Każdy ma swój ulubiony przepis.

0 Recenzje
19,90 zł kg

Łata wołowa doskonale nadaje się do potraw duszonych i mielonych. Można z niej przyrządzić bulion i gulasz.

0 Recenzje
26,00 zł kg

Pręga wołowa znakomicie nadaje się na gulasz oraz inne potrawy duszone. 

0 Recenzje
25,50 zł kg

Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti. Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

0 Recenzje
28,90 zł kg

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1 kg

0 Recenzje
9,00 zł kg

1 Recenzje
64,00 zł kg

0 Recenzje
53,00 zł kg

1 Recenzje
37,50 zł kg

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg

2 Recenzje
39,00 zł kg

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1,5 kg

2 Recenzje
55,50 zł kg

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg

1 Recenzje
10,90 zł / 400g

Proszę nie traktować ossobuco jako tradycyjnego steka- po samym usmażeniu będzie bardzo twardy- wymaga dłuższej obróbki w formie duszenia w wywarze.  UWAGA! Jeden stek waży ok 400g (0,4 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

1 Recenzje
36,00 zł / 600g

Porterhouse to nic innego jak T-bone stek w wersji premium. Różnicą jest rozmiar polędwicy wołowej - w steku Porterhouse jest znacznie więcej polędwicy. Steki z kością sezonujemy na mokro ok 14 dni, dzięki temu są kruche i delikatne. UWAGA! Jeden stek waży ok 600g (0,6 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok-podczas dodawania produktu do koszyka.

1 Recenzje
14,85 zł / 300g

Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany jest z sezonowanych elementów antrykotu wołowego z odpowiednią warstwą tłuszczu zewnętrznego jak i wewnętrznego. Tłuszcz ten tworzy charakterystyczne „oczko”, stąd też nazwa „Rib Eye”. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300 g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas...

1 Recenzje
27,95 zł / 500g

T-Bone stek z rostbefu i polędwicy z kością - jest najsłynniejszym stekiem na świecie. Nazwę swą zawdzięcza kości, która się w nim znajduje i jest w kształcie litery T. Jest jedyny w swoim rodzaju gdyż posiada dwa gatunki mięsa: polędwicę i rostbef. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 500 g. Zostało to uwzględnione w kalkulatorze...

0 Recenzje
25,00 zł / 200g

Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

1 Recenzje
15,00 zł / 300g

NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

2 Recenzje
18,90 zł kg

Nasze policzki wieprzowe są świeże i idealnie oczyszczone. Jest to propozycja dla koneserów smaku. Kto raz spróbował wolno gotowanych i odpowiednio przyprawionych polików, ten nie raz wróci do tego dania.

1 Recenzje
40,90 zł kg

Nasze policzki wołowe są świeże i idealnie oczyszczone. Jest to propozycja dla koneserów smaku. Kto raz spróbował wolno gotowanych i odpowiednio przyprawionych polików, ten nie raz wróci do tego dania.

0 Recenzje
18,10 zł kg

Filet z piersi kurczaka można upiec, usmażyć i grillować. Dobre są roladki, które można owinąć szynką albo boczkiem. Można z niego zrobić gyros i dodawać do makaronu lub ryżu. Filet z piersi kurczaka jest takim elementem mięsa, które wykorzystamy w każdej sytuacji- niezależnie od tego jakie mamy dodatki;-)

0 Recenzje
6,00 zł kg

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.

0 Recenzje
8,90 zł kg

Najczęściej serce wykorzystywane jest jako dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych. Ponadto podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem. Można przyrządzać z niego gulasz. W swoim składzie zawiera dużo białka, fosforu, cynku, żelaza oraz niacyny. 

0 Recenzje
4,00 zł kg

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

1 Recenzje
18,90 zł kg

Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wołowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady.

1 Recenzje
19,00 zł kg

Płucka wołowe, czy cielęce są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

1 Recenzje
45,00 zł kg

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.

0 Recenzje
7,50 zł kg

Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego organizmu substancje. W szczególności witaminy kompleksu B, proteiny, aminokwasy, fosfor, wapń, miedź i cynk.

0 Recenzje
5,00 zł kg

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

1 Recenzje
7,00 zł kg

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.

0 Recenzje
6,00 zł kg

0 Recenzje
16,20 zł kg

Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wieprzowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady.

2 Recenzje
36,75 zł kg

Jest jednym z podrobów, które obecnie wracają do łask. Zawsze popularna w kuchni francuskiej, kiedyś była bardzo lubiana także w Polsce - nazywano ją animelką lub mleczkiem cielęcym. Jest to gruczoł wydzielania wewnętrznego, który zanika u ssaków wraz z nabieraniem dojrzałości płciowej.

0 Recenzje
250,00 zł szt

Karta podarunkowa super-stek do znakomity pomysł na prezent. Na karcie za 250 zł znajduje się kod promocyjny - robiąc zakupy na naszej stronie, po wpisaniu unikalnego kodu, kwota do zapłaty zostaje pomniejszona o 250 zł! Karta znajduje się w solidnym, drewnianym pudełku tworząc wspaniały, unikatowy upominek ;-)PRZY ZAKUPIE SAMEJ KARTY PODARUNKOWEJ KOSZT...

0 Recenzje
350,00 zł szt

Karta podarunkowa super-stek do znakomity pomysł na prezent. Na karcie za 350 zł znajduje się kod promocyjny - robiąc zakupy na naszej stronie, po wpisaniu unikalnego kodu, kwota do zapłaty zostaje pomniejszona o 350 zł! Karta znajduje się w solidnym, drewnianym pudełku tworząc wspaniały, unikatowy upominek ;-)PRZY ZAKUPIE SAMEJ KARTY PODARUNKOWEJ KOSZT...

0 Recenzje
26,50 zł kg

Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Przeznaczenie kulinarne: Znakomicie nadaje się na burgery, spaghetti oraz inne potrawy gdzie potrzebna jest wysokiej jakości wołowina Sprawdź nasz przepis na: Znakomite burgery z frytkami z cukinii! ;-)

0 Recenzje
18,90 zł kg

Ogon wołowy - niedoceniany przysmak W naszym kraju nie jest specjalnie cenionym produktem, zazwyczaj wykorzystywanym jako karma dla… psów. Tymczasem może on stanowić interesującą bazę wielu potraw, o czym doskonale wiedzą mieszkańcy Rzymu, gdzie uchodzi za wielki przysmak. Zajadali się nim także nasi przodkowie.

0 Recenzje
5,00 zł kg

Kości wołowe Kości wykorzystywane są jako baza zup i wywarów. Z kości pozyskiwana jest naturalna substancja białkowa-żelatyna.

0 Recenzje
8,00 zł kg

Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych dań narodowych. Przepis na to danie pamiętają nasze babcie. Móżdżek najpierw krótko się gotuje, a potem smaży z jajkami. To bardzo delikatna potrawa. Często serwowana jako śniadanie lub szybka przekąska. 

2 Recenzje
19,90 zł kg

Oczyszczone, pokrojone w cienkie poprzeczne paski fragmenty żołądka wołowego. Potrawa z flaka wołowego- popularne flaczki, gości na stołach polskich rodzin od wielu pokoleń. Każdy ma na nie swój własny sposób, lecz bez wątpienia, świeży i dobrej jakości flak to połowa sukcesu ;-)

0 Recenzje
21,90 zł kg

Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-)

0 Recenzje
73,00 zł kg

Schab z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1kg

0 Recenzje
49,90 zł kg

Szynka bez kości z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3kg

0 Recenzje
40,90 zł kg

Łopatka bez kości z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2kg

1 Recenzje
89,00 zł kg

Mrożone polędwiczki z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1 kg

0 Recenzje
46,90 zł kg

Karkówka bez kości z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg

0 Recenzje
40,90 zł kg

Mięso gulaszowe z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3 kg

0 Recenzje
27,50 zł kg

Mrożone mięso drobne II z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3 kg

0 Recenzje
30,00 zł kg

Mrożone żeberka z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg

0 Recenzje
150,00 zł kg

Comber z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1 kg

0 Recenzje
70,90 zł kg

Udziec z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg

0 Recenzje
40,90 zł kg

Łopatka z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg

0 Recenzje
150,00 zł kg

Polędwiczki z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1 kg

0 Recenzje
40,90 zł kg

Karkówka z sarny to element mięsa dla prawdziwych smakoszy. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg

0 Recenzje
40,90 zł kg

Mięso gulaszowe z sarny to element mięsa dla prawdziwych smakoszy. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3 kg

1 Recenzje
Pokazuje 1 - 80 z 85 elementów