MIĘSO  Jest 63 produktów.

Świeże mięso z Podlaskiej wsi

WOŁOWINA

Świeża wołowina z Podlaskiej wsi - najwyższej jakości tylko z terenów zielonych płuc Polski.

WIEPRZOWINA

Prawdziwa wieprzowina z Podlaskiej wsi

CIELĘCINA

Prawdziwa cielęcina z Podlaskiej wsi

STEKI

Najlepsze steki i burgery na każdą okazję!

DRÓB

Tylko świeże i wyselekcjonowane mięso drobiowe.

PODROBY

Można z nich przygotować niezwykle wykwintne dania, oraz znakomity element diety dla Twojego pupila.

16,65 zł kg

W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz część mięśnia najdłuższego grzbietu, uformowany na kształt walca. Przeznaczenie kulinarne: element szczególnie polecany do grillowania, przygotowania wędzonek, bitek, kotletów, gulaszu a także do pieczenia i duszenia.

0 Recenzje
22,90 zł kg

Karkówka bez kości to najczęściej wybierane mięso na grill. Doskonale nadaje się do wędzenia. Karkówka to również dobra baza do przygotowania klasycznych bitek lub kotletów. Z karkówki zrobisz też gulasz, można ją upiec i podusić z warzywami. Jak widać prawdziwa karkówka z Podlaskiej wsi to bardzo uniwersalne mięso. Sklep mięsny super-stek.pl Poleca.

1 Recenzje
19,40 zł kg

Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można go też z grillować lub podawać smażony. Dobrze smakuję również boczek podduszany z warzywami i przyprawami. Sklep super-stek Poleca.

3 Recenzje
17,60 zł kg

Boczek z kością doskonale smakuje po uwędzeniu, można go też grillować lub smażyć. Boczek podduszany z warzywami to również świetny i smaczny pomysł na rodzinny obiad.

0 Recenzje
8,10 zł kg

Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji przetwórczej np. do produkcji wędzonki, wędlin podrobowych, parówek, kiełbas i pasztetów. Element, mięso pochodzi z półtuszy wieprzowej.

0 Recenzje
17,90 zł kg

Najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica). Przeznaczenie kulinarne: znakomity element do przygotowania wędzonek, kotletów, sznycli, jak również wszelkiego rodzaju pieczeni.

1 Recenzje
7,70 zł kg

Słonina to niezbędny dodatek do przygotowania swojskich kiełbas, wytapiania smakowitych skwarek. Słoninę można również wędzić, szczególnie z dodatkiem aromatycznych ziół.

0 Recenzje
15,70 zł kg

Szynka ze skórą bez kości doskonale nadaję się do wędzenia, świetnie smakuję pieczona lub duszona z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe.

1 Recenzje
18,30 zł kg

Szynka element szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można z niej zrobić wykwitną pieczeń, lub podąć szynkę duszoną z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe. Szynka element to podstawa i pomysł na uroczysty obiad lub kolację. Jeden najbardziej wartościowych elementów wykrawany z tylnej części półtuszy...

1 Recenzje
13,40 zł kg

Szynka z kością bez golonki, doskonale nadaję się do wędzenia, jak również do pieczenia lub duszenia z warzywami. Z szynki można też przyrządzić smakowite sznycle wieprzowe. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, szynki z kością nie sprzedajemy na części - jedynie w całości. Jeden kawałek waży ok 10 kg

0 Recenzje
22,90 zł kg

Schab bez kości, wykwitnę chude mięso szczególnie polecane do wszelkiego rodzaju pieczeni, wędzonek, kotletów czy też sznycli. To najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica). Sklep super-stek Poleca.

0 Recenzje
29,90 zł kg

Polędwiczka wieprzowa to wykwitnę i delikatne mięso szczególnie polecane do przygotowania ekskluzywnych wędzonek. Polędwiczka smakuję wyśmienicie również po upieczeniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwiczka to najdelikatniejszy element półtuszy wieprzowej pozyskany z mięśnia biodrowo-udowego pozbawiony całkowicie tkanki tłuszczowej. Sklep mięsny...

1 Recenzje
10,50 zł kg

Łopatka z kością doskonale smakuje po uwędzeniu, polecana do przygotowania potraw z mięsa mielonego, świetna na gulasz oraz do duszenia.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, łopatki z kością nie sprzedajemy na części - jedynie w całości. Jeden kawałek waży ok 3-4 kg

0 Recenzje
15,60 zł kg

Łopatka trybowana to doskonały materiał na wędzonkę, polecana do przygotowania potraw z mięsa mielonego, świetna na gulasz oraz do duszenia.

0 Recenzje
8,00 zł kg

Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią pierwsze cztery żebra wraz z częścią chrząstkową, bez odcinka przepołowionego mostka. Pokryty anatomiczną warstwą mięśni. Może być wykorzystywane w gastronomi, do pieczenia, duszenia

0 Recenzje
19,90 zł kg

Żeberka paski doskonałe na codzienny obiad, uroczyste przyjęcie oraz na grilla ze znajomymi. Przyrządzane na ostro, czy też słodko z odrobiną miodu zawsze smakują wyśmienicie. Żeberka to klasyka Polskiej kuchni. Sklep super-stek.pl Poleca. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego...

0 Recenzje
15,50 zł kg

Golonka wieprzowa doskonale smakuje po ugotowaniu, szczególnie w kapuście. Golonka to klasyka Polskiej kuchni i ulubione danie większości mężczyzn. Równie dobrze smakuje po upieczeniu. Mniejszą golonkę można również grillować.

1 Recenzje
12,90 zł kg

Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..

0 Recenzje
4,80 zł kg

Nogi wieprzowe, gotowane doskonale smakują w galarecie koniecznie podane z octem lub cytryną. To klasyczna Polska potrwa zwana również studzieniną. Kto z Państwa słyszał określanie „lorneta z meduzą”ten wie co dobre. Sklep mięsny super-stek.pl Poleca

1 Recenzje
8,90 zł szt

Jelita wieprzowe cienkie najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłonka z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jelita cienkie sprzedawane są na sztuki. Cena dotyczy jednej...

0 Recenzje
7,90 zł szt

Jelita wieprzowe grube najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłona z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jest on sprzedawany w paczkach które ważą ok 1 kg.

0 Recenzje
90,50 zł kg

Polędwica wołowa, doskonałe mięso szczególnie polecane do przygotowania wykwintnych steków. Smakuje wyśmienicie również po ugotowaniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwica to najlepszy kulinarnie element wołowy. Sklep mięsny super-stek Poleca. UWAGA! Ze względu na bardzo wysoką wartość kulinarną polędwicy wołowej, nie sprzedajemy jej na części - jedynie...

0 Recenzje
39,90 zł kg

Wołowina rostbef to praktycznie najlepszy kawałek tuszy wołowej. Zwarte, soczyste i jednocześnie delikatne mięso, doskonałe do smażenia i pieczenia. Rostbef to polecane mięso na steki.

0 Recenzje
32,00 zł kg

0 Recenzje
42,30 zł kg

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych. 

0 Recenzje
23,00 zł kg

0 Recenzje
18,70 zł kg

0 Recenzje
18,90 zł kg

Na rosół oraz do potraw duszonych i mielonych.

0 Recenzje
26,00 zł kg

0 Recenzje
22,90 zł kg

Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Przeznaczenie kulinarne: do duszenia, szczególnie polecany do przygotowania gulaszu. Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

0 Recenzje
21,70 zł kg

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1 kg

0 Recenzje
6,00 zł kg

0 Recenzje
53,50 zł kg

0 Recenzje
40,90 zł kg

0 Recenzje
30,90 zł kg

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg

0 Recenzje
33,50 zł kg

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1,5 kg

0 Recenzje
46,40 zł kg

UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg

0 Recenzje
7,80 zł / 300g

UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

0 Recenzje
34,70 zł / 600g

Porterhouse to nic innego jak stek wycięty w sprytny sposób. Trochę rostbefu i polędwicy z najgrubszego miejsca przedzielone kością w kształcie litery T. Wysmażony lub krwisty, stek z najlepszej Podlaskiej wołowiny zawsze będzie smakował wybornie. Sklep super-stek.pl Poleca. UWAGA! Jeden stek waży ok 600g (0,6 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze...

0 Recenzje
14,60 zł / 300g

Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany jest z wagowo dużych elementów z odpowiednią warstwą tłuszczu zewnętrznego jak i wewnętrznego. Tłuszcz ten często tworzy charakterystyczne „oczko”, stąd też nazwa „Rib Eye”. Sklep mięsny online super-stek.pl Poleca. UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas...

1 Recenzje
27,50 zł / 500g

T-Bone stek z rostbefu z kością - jest najsłynniejszym stekiem na świecie. Nazwę swą zawdzięcza kości, która się w nim znajduje i jest w kształcie litery T. Jest jedyny w swoim rodzaju gdyż posiada dwa gatunki mięsa: polędwicę i rostbef. Sklep mięsny super-stek.pl Poleca UWAGA! Jeden stek waży ok 500g (0,5 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok-...

0 Recenzje
21,98 zł / 200g

Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

0 Recenzje
14,90 zł / 300g

NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steaka z polędwicy, ale ma więcej smaku. UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

1 Recenzje
18,90 zł kg

Wolno gotowane poliki wieprzowe, odpowiednio przyprawione to ekskluzywne danie dla wytrawnych smakoszy. Niezwykle miękkie zachwycają swoim smakiem.

0 Recenzje
29,90 zł kg

Wolno gotowane policzki wołowe, odpowiednio przyprawione to ekskluzywne danie dla wytrawnych smakoszy. Niezwykle miękkie zachwycają swoim smakiem. Poliki wołowe często serwowane są w renomowanych restauracjach. 

0 Recenzje
18,10 zł kg

Filet z piersi kurczaka można upiec, usmażyć i grillować. Dobre są roladki, które można owinąć szynką albo boczkiem. Można z niego zrobić gyros i dodawać do makaronu lub ryżu. Filet z piersi kurczaka jest takim elementem mięsa, które wykorzystamy w każdej sytuacji- niezależnie od tego jakie mamy dodatki;-)

0 Recenzje
6,00 zł kg

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.

0 Recenzje
6,90 zł kg

Najczęściej serce wykorzystywane jest jako dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych. Ponadto podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem. Można przyrządzać z niego gulasz. W swoim składzie zawiera dużo białka, fosforu, cynku, żelaza oraz niacyny. 

0 Recenzje
4,00 zł kg

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

0 Recenzje
18,90 zł kg

Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wołowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady.

0 Recenzje
15,00 zł kg

Płucka wołowe, czy cielęce są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

0 Recenzje
41,00 zł kg

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.

0 Recenzje
7,50 zł kg

Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego organizmu substancje. W szczególności witaminy kompleksu B, proteiny, aminokwasy, fosfor, wapń, miedź i cynk.

0 Recenzje
4,00 zł kg

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

0 Recenzje
6,00 zł kg

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.

0 Recenzje
6,00 zł kg

0 Recenzje
16,20 zł kg

Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wieprzowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady.

0 Recenzje
36,75 zł kg

Jest jednym z podrobów, które obecnie wracają do łask. Zawsze popularna w kuchni francuskiej, kiedyś była bardzo lubiana także w Polsce - nazywano ją animelką lub mleczkiem cielęcym. Jest to gruczoł wydzielania wewnętrznego, który zanika u ssaków wraz z nabieraniem dojrzałości płciowej.

0 Recenzje
250,00 zł szt

Karta podarunkowa super-stek do znakomity pomysł na prezent. Na karcie za 250 zł znajduje się kod promocyjny - robiąc zakupy na naszej stronie, po wpisaniu unikalnego kodu, kwota do zapłaty zostaje pomniejszona o 250 zł! Karta znajduje się w solidnym, drewnianym pudełku tworząc wspaniały, unikatowy upominek ;-)PRZY ZAKUPIE SAMEJ KARTY PODARUNKOWEJ KOSZT...

0 Recenzje
350,00 zł szt

Karta podarunkowa super-stek do znakomity pomysł na prezent. Na karcie za 350 zł znajduje się kod promocyjny - robiąc zakupy na naszej stronie, po wpisaniu unikalnego kodu, kwota do zapłaty zostaje pomniejszona o 350 zł! Karta znajduje się w solidnym, drewnianym pudełku tworząc wspaniały, unikatowy upominek ;-)PRZY ZAKUPIE SAMEJ KARTY PODARUNKOWEJ KOSZT...

0 Recenzje
24,90 zł kg

Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Przeznaczenie kulinarne: Znakomicie nadaje się na burgery, spaghetti oraz inne potrawy gdzie potrzebna jest wysokiej jakości wołowina Sprawdź nasz przepis na: Znakomite burgery z frytkami z cukinii! ;-)

0 Recenzje
18,90 zł kg

Ogon wołowy - niedoceniany przysmak W naszym kraju nie jest specjalnie cenionym produktem, zazwyczaj wykorzystywanym jako karma dla… psów. Tymczasem może on stanowić interesującą bazę wielu potraw, o czym doskonale wiedzą mieszkańcy Rzymu, gdzie uchodzi za wielki przysmak. Zajadali się nim także nasi przodkowie.

0 Recenzje
2,00 zł kg

Kości wołowe Kości wykorzystywane są jako baza zup i wywarów. Z kości pozyskiwana jest naturalna substancja białkowa-żelatyna.

0 Recenzje
Pokazuje 1 - 63 z 63 elementów