Świeże mięso z Podlaskiej wsi
Świeża wołowina z Podlaskiej wsi - najwyższej jakości tylko z terenów zielonych płuc Polski.
Można z nich przygotować niezwykle wykwintne dania, oraz znakomity element diety dla Twojego pupila.
Mięso z Jelenia, Sarny, Dzika, Żubra - najwyższej jakości tylko z terenów zielonych płuc Polski.
W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz część mięśnia najdłuższego grzbietu, uformowany na kształt walca. Przeznaczenie kulinarne: element szczególnie polecany do grillowania, przygotowania wędzonek, bitek, kotletów, gulaszu a także do pieczenia i duszenia. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Karkówka bez kości to najczęściej wybierane mięso na grill. Doskonale nadaje się do wędzenia. Karkówka to również dobra baza do przygotowania klasycznych bitek lub kotletów. Z karkówki zrobisz też gulasz, można ją upiec i podusić z warzywami. Jak widać prawdziwa karkówka z Podlaskiej wsi to bardzo uniwersalne mięso WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można go też z grillować lub podawać smażony. Dobrze smakuję również boczek podduszany z warzywami i przyprawami. Sklep super-stek Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Boczek z kością doskonale smakuje po uwędzeniu, można go też grillować lub smażyć. Boczek podduszany z warzywami to również świetny i smaczny pomysł na rodzinny obiad. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji przetwórczej np. do produkcji wędzonki, wędlin podrobowych, parówek, kiełbas i pasztetów. Element, mięso pochodzi z półtuszy wieprzowej. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica). Przeznaczenie kulinarne: znakomity element do przygotowania wędzonek, kotletów, sznycli, jak również wszelkiego rodzaju pieczeni. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina to niezbędny dodatek do przygotowania swojskich kiełbas, wytapiania smakowitych skwarek. Słoninę można również wędzić, szczególnie z dodatkiem aromatycznych ziół. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka ze skórą bez kości doskonale nadaję się do wędzenia, świetnie smakuję pieczona lub duszona z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka element szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można z niej zrobić wykwitną pieczeń, lub podąć szynkę duszoną z warzywami. Z szynki można również przyrządzić klasyczne sznycle wieprzowe. Szynka element to podstawa i pomysł na uroczysty obiad lub kolację. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka z kością bez golonki, doskonale nadaję się do wędzenia, jak również do pieczenia lub duszenia z warzywami. Z szynki można też przyrządzić smakowite sznycle wieprzowe. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wieprzowy bez kości, wykwintne chude mięso szczególnie polecane do wszelkiego rodzaju pieczeni, wędzonek, kotletów czy też sznycli. To najbardziej wartościowy element tuszy wieprzowej. Jest to najdłuższy mięsień grzbietu (polędwica). Sklep super-stek Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Polędwiczka wieprzowa to wykwitnę i delikatne mięso szczególnie polecane do przygotowania ekskluzywnych wędzonek. Polędwiczka smakuję wyśmienicie również po upieczeniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwiczka to najdelikatniejszy element półtuszy wieprzowej pozyskany z mięśnia biodrowo-udowego pozbawiony całkowicie tkanki tłuszczowej WYBIERZ WAGĘ ORAZ...
Łopatka z kością doskonale smakuje po uwędzeniu, polecana do przygotowania potraw z mięsa mielonego, świetna na gulasz oraz do duszenia.WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Łopatka trybowana to doskonały materiał na wędzonkę, polecana do przygotowania potraw z mięsa mielonego, świetna na gulasz oraz do duszenia. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią pierwsze cztery żebra wraz z częścią chrząstkową, bez odcinka przepołowionego mostka. Pokryty anatomiczną warstwą mięśni. Może być wykorzystywane w gastronomi, do pieczenia, duszenia WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Żeberka paski doskonałe na codzienny obiad, uroczyste przyjęcie oraz na grilla ze znajomymi. Przyrządzane na ostro, czy też słodko z odrobiną miodu zawsze smakują wyśmienicie. Żeberka to klasyka Polskiej kuchni. Sklep super-stek.pl Poleca. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Golonka wieprzowa doskonale smakuje po ugotowaniu, szczególnie w kapuście. Golonka to klasyka Polskiej kuchni i ulubione danie większości mężczyzn. Równie dobrze smakuje po upieczeniu. Mniejszą golonkę można również grillować. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd.. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Nogi wieprzowe, gotowane doskonale smakują w galarecie koniecznie podane z octem lub cytryną. To klasyczna Polska potrwa zwana również studzieniną. Kto z Państwa słyszał określanie „lorneta z meduzą”ten wie co dobre. Sklep mięsny super-stek.pl Poleca WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Jelita wieprzowe cienkie najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłonka z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jelita cienkie sprzedawane są na sztuki. Cena dotyczy jednej...
Jelita wieprzowe grube najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłona z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jest on sprzedawany w paczkach które ważą ok 1 kg.
Polędwica wołowa, doskonałe mięso szczególnie polecane do przygotowania wykwintnych steków. Smakuje wyśmienicie również po ugotowaniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwica to najlepszy kulinarnie element wołowy Ze względu na bardzo wysoką wartość kulinarną polędwicy wołowej, nie sprzedajemy jej na części WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY...
Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek tuszy wołowej zaraz po polędwicy wołowej. Zwarte, soczyste i jednocześnie delikatne mięso, doskonałe do smażenia i pieczenia. Rostbef to polecane mięso na steki. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Wołowina na tatar to starannie wyselekcjonowane elementy, które idealnie nadają się do przyrządzenia tej, jakże popularnej u nas potrawy;-) WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ligawa, zwana również "legawą" to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Antrykot wołowy z kością znakomicie nadaje się na steki wołowe oraz pieczeń. Przerosty tłuszczu, które są charakterystyczne dla antrykotu nadają mu niebywały, soczysty smak. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne. Jest na to wiele sposobów, żeberka w whisky, w sosie barbecue czy żeberka po burgundzku. Każdy ma swój ulubiony przepis. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Łata wołowa doskonale nadaje się do potraw duszonych i mielonych. Można z niej przyrządzić bulion i gulasz. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Pręga wołowa znakomicie nadaje się na gulasz oraz inne potrawy duszone. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti. Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku
Gicz to także golonka, tylko cielęca. A cielęcina to bardzo delikatne i kruche mięso, które prawie wcale nie zawiera tłuszczu. Golonka uważana za przysmak, jest obecna w polskiej tradycji kulinarnej od wieków. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek...
Schab cielęcy to bardzo kruche mięso, które można wykorzystać na wiele sposobów. Idealnie nadaje się do dań dietetycznych. Cielęcina jest pozbawiona włókien, ma bardzo niską zawartość tłuszczu, jest lekkostrawna i bogata w białko, potas, żelazo, cynk, witaminę D i B.
Jest niesamowicie delikatna i nadaje się do przyrządzenia w całości, w formie steków i medalionów. Są dość szybie w przygotowaniu, potrzebują odpowiednich ziół by podkreślić ich wyjątkowy smak. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg
Jest to część półtuszy cielęcej, składająca się z tylnego odcinka karku i przedniego odcinka grzbietu.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1,5 kg
UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg
Proszę nie traktować ossobuco jako tradycyjnego steka- po samym usmażeniu będzie bardzo twardy- wymaga dłuższej obróbki w formie duszenia w wywarze. UWAGA! Jeden stek waży ok 400g (0,4 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
Porterhouse to nic innego jak T-bone stek w wersji premium. Różnicą jest rozmiar polędwicy wołowej - w steku Porterhouse jest znacznie więcej polędwicy. Steki z kością sezonujemy na mokro ok 14 dni, dzięki temu są kruche i delikatne. UWAGA! Jeden stek waży ok 600g (0,6 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany jest z sezonowanych elementów antrykotu wołowego z odpowiednią warstwą tłuszczu zewnętrznego jak i wewnętrznego. Tłuszcz ten tworzy charakterystyczne „oczko”, stąd też nazwa „Rib Eye”. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300 g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
T-Bone stek z rostbefu i polędwicy z kością - jest najsłynniejszym stekiem na świecie. Nazwę swą zawdzięcza kości, która się w nim znajduje i jest w kształcie litery T. Jest jedyny w swoim rodzaju gdyż posiada dwa gatunki mięsa: polędwicę i rostbef. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 500 g - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz...
Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
Nasze policzki wieprzowe są świeże i idealnie oczyszczone. Jest to propozycja dla koneserów smaku. Kto raz spróbował wolno gotowanych i odpowiednio przyprawionych polików, ten nie raz wróci do tego dania. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Nasze policzki wołowe są świeże i idealnie oczyszczone. Jest to propozycja dla koneserów smaku. Kto raz spróbował wolno gotowanych i odpowiednio przyprawionych polików, ten nie raz wróci do tego dania.
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.
Najczęściej serce wykorzystywane jest jako dodatek do pasztetów, kaszanek oraz farszów mięsnych. Ponadto podaje się je w formie duszonej z uprzednim podsmażeniem. Można przyrządzać z niego gulasz. W swoim składzie zawiera dużo białka, fosforu, cynku, żelaza oraz niacyny.
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wołowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady.
Płucka wołowe, czy cielęce są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.
Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego organizmu substancje. W szczególności witaminy kompleksu B, proteiny, aminokwasy, fosfor, wapń, miedź i cynk. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wieprzowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Jest jednym z podrobów, które obecnie wracają do łask. Zawsze popularna w kuchni francuskiej, kiedyś była bardzo lubiana także w Polsce - nazywano ją animelką lub mleczkiem cielęcym. Jest to gruczoł wydzielania wewnętrznego, który zanika u ssaków wraz z nabieraniem dojrzałości płciowej.
Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Przeznaczenie kulinarne: Znakomicie nadaje się na burgery, spaghetti oraz inne potrawy gdzie potrzebna jest wysokiej jakości wołowina Sprawdź nasz przepis na: Znakomite burgery z frytkami z cukinii! ;-)
Ogon wołowy - niedoceniany przysmak W naszym kraju nie jest specjalnie cenionym produktem, zazwyczaj wykorzystywanym jako karma dla… psów. Tymczasem może on stanowić interesującą bazę wielu potraw, o czym doskonale wiedzą mieszkańcy Rzymu, gdzie uchodzi za wielki przysmak. Zajadali się nim także nasi przodkowie.
Kości wołowe Kości wykorzystywane są jako baza zup i wywarów. Z kości pozyskiwana jest naturalna substancja białkowa-żelatyna.
Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych dań narodowych. Przepis na to danie pamiętają nasze babcie. Móżdżek najpierw krótko się gotuje, a potem smaży z jajkami. To bardzo delikatna potrawa. Często serwowana jako śniadanie lub szybka przekąska. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Oczyszczone, pokrojone w cienkie poprzeczne paski fragmenty żołądka wołowego. Potrawa z flaka wołowego- popularne flaczki, gości na stołach polskich rodzin od wielu pokoleń. Każdy ma na nie swój własny sposób, lecz bez wątpienia, świeży i dobrej jakości flak to połowa sukcesu ;-)
Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-) WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1kg
Szynka bez kości z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3kg
Łopatka bez kości z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2kg
Mrożone polędwiczki z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1 kg
Karkówka bez kości z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg
Mięso gulaszowe z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3 kg
Mrożone mięso drobne II z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3 kg
Mrożone żeberka z dzika to doskonała propozycja dla smakoszy kulinarnych. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg
Comber z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1 kg
Udziec z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg
Łopatka z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg
Polędwiczki z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1 kg
Karkówka z sarny to element mięsa dla prawdziwych smakoszy. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 2 kg
Mięso gulaszowe z sarny to element mięsa dla prawdziwych smakoszy. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3 kg
Mięso drobne II z sarny to element mięsa dla prawdziwych smakoszy. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3 kg
Comber z jelenia to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 1 kg
Udziec z jelenia to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny. Delikatny, soczysty - po prostu idealny. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski. UWAGA! PRODUKT MROŻONY Składając zamówienie proszę uwzględnić wagę jednego elementu, która wynosi ok 3 kg