PODROBY WIEPRZOWE  Jest 10 produktów.

42,76 zł

Nasze policzki wieprzowe są świeże i idealnie oczyszczone. Jest to propozycja dla koneserów smaku. Kto raz spróbował wolno gotowanych i odpowiednio przyprawionych polików, ten nie raz wróci do tego dania. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
7,62 zł

Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych dań narodowych. Przepis na to danie pamiętają nasze babcie. Móżdżek najpierw krótko się gotuje, a potem smaży z jajkami. To bardzo delikatna potrawa. Często serwowana jako śniadanie lub szybka przekąska.  WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

7 Recenzje
16,10 zł

Jelita wieprzowe grube najczęściej służą jak opakowaniem kiełbas, salcesonów, kaszanek i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłona z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin.UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, jest on sprzedawany w paczkach które ważą ok 1 kg.

1 Recenzje
14,48 zł

Jelita wieprzowe cienkie najczęściej służą do produkcji kiełbas i wszelkiego rodzaju wędlin w osłonkach. Osłonka z jelita naturalnego jest w pełni jadalna. Szczególnie polecane do wyrobu domowych tradycyjnych wędlin. Średnica jelita cienkiego to ok 26-28mm UWAGA! Jelita cienkie sprzedawane są na sztuki. Cena dotyczy jednej paczki w której znajduje się 10m...

0 Recenzje
20,86 zł

Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-) WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
11,43 zł

Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego organizmu substancje. W szczególności witaminy kompleksu B, proteiny, aminokwasy, fosfor, wapń, miedź i cynk. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
8,57 zł

Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

3 Recenzje
9,43 zł

W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

0 Recenzje
7,62 zł

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

1 Recenzje
21,81 zł

Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wieprzowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

2 Recenzje
Pokazuje 1 - 10 z 10 elementów