Brak produktów
923
Żelazna porcja z udkiem z kurczaka w sosie maślano-śmietanowym z dodatkiem zielonego pora, klasyk dla fanów białego mięsa. Prawdziwa dawka protein w niebanalnym sosie.
Konserwy należy przechowywać w temp. od 4°C do 15°C
Skład
Udko z kurczaka, cebula, czosnek, tymianek, rozmaryn, oliwa, białe wino, śmietana 30%, bulion warzywny, por, sól, pieprz, skrobia kukurydziana.
Masa netto: 300 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
PROPOZYCJA PODANIA
Idealnymi dodatkami będą ryż jaśminowym i świeże sałaty prosto z ogrodu.
ŻELAZNA (PRO)PORCJA
Iron Chef to konserwy, w których zapuszkowano najpyszniejsze dania restauracji Żabi Dwór. Tak! To puchy z prawdziwym fine foodem, których receptury doskonaliliśmy ponad dekadę.
WART. ODŻYWCZE W 100 G PRODUKTU
Tłuszcz: 11,2 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3 g) / Węglowodany: 2,0 g (w tym cukry 2,0 g) / Białko: 18,6 g / Sól: 0,32 g / Wartość energetyczna 184 kcal (769 kj)
NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu....
Łapki z kurczaka to doskonałe źródło...
Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek...
Rosół to tradycyjna, polska zupa, uwielbiana...
Boczek peklowany metodą suchą, poprzez...
Naturalny, ręcznie robiony pasztet wieprzowy,...
Tradycyjna, oryginalna, w stylu American BBQ,...
Udziec z kurczaka bez kości to wygodny i...
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez...
Kości wołowe Kości wykorzystywane są jako baza...