Brak produktów
Żołądki z kurczaka to niestety, ale zapomniane pyszne podroby – czas je odczarować i spróbować ich w najlepszym wydaniu! Gulasz - jest to najprostsza potrawa, jaką można przygotować z tego typu mięsa. Jest pyszna i sycąca! To świetny pomysł na obiad, a drób z chowu nadbiebrzańskiego jest bez nastrzykiwania i bez antybiotyków - zawsze świeży i najwyższej jakości.
Jedno opakowanie waży ok 0,5 kg
Nasze kurczęta ubijane są około 7 tygodnia życia przez co ich mięso ma znacznie lepsze walory smakowe i strukturę mięsa.
Waga tuszek przez nas oferowanych waha się od 2,4 – 3,5 kg, dzięki czemu pozyskanie mięsa z tuszki jest optymalne.
Nigdy nie stosowaliśmy, nie stosujemy i nie będziemy stosować nastrzykiwania mięsa.
Towar jest zawsze najświeższy i najwyższej jakości ponieważ Ubojnia działa od lat na zasadzie “ubój pod zamówienie”.
Poprzez wieloletnią praktykę przekazywaną z pokolenia na pokolenie wypracowano niepowtarzalną metodę chowu kurcząt opartą na wyeliminowaniu stosowania antybiotyków przez cały okres chowu, z zastosowaniem naturalnych preparatów ziołowych (np. czosnek, oregano, cynamon).
Ubojnia Drobiu Wojszki położona jest bezpośrednio przy fermach – dojazd z fermy do ubojni trwa maksymalnie 5 minut. Kurczęta są zabierane z kurnika w kompletnej ciemności w celu ograniczenia do minimum czynnika stresu, który jakże mocno wpływa na walory smakowe mięsa.
Fermy jak i ubojnia są położone w maleńkiej wsi Wojszki na podlasiu, w jednym z najczystszych regionów Polski, nieopodal Parku Biebrzańskiego.
Nasze policzki wieprzowe są świeże i idealnie...
Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt...
Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej...
Słonina peklowana z dodatkiem przypraw...
Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy...
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202...
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni...
Żeberka paski wędzone gorącym dymem w wędzarni...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...