Boczek wędzony łososiowy

Boczek wędzony łososiowy

Boczek łososiowy wędzony zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Boczek o wyrazistym głęboki smaku świetne sprawdzi się jako główny składnik przystawek lub klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak boczku wędzonego łososiowego. Sklep mięsny Super-Stek.pl poleca

Cały kawałek waży ok 1 kg -1,5 kg

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

38,50 zł brutto

38,50 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Boczek łososiowy wędzony zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Boczek o wyrazistym głęboki smaku świetne sprawdzi się jako główny składnik przystawek lub klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak boczku wędzonego łososiowego. Sklep mięsny Super-Stek.pl poleca.

Opinie

Oceń 
2020-04-09

Boczek łososiowy

Świetny smak, bardzo dobrze przyprawiony, ale nie jest za słony.
Smak mięsa znakomity, jest olbrzymia różnica w porównaniu do odpowiedników dostępnych w sklepach. Dla mnie pierwsza klasa. Polecam.

  • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
Oceń 
2019-11-15

Boczek łososiowy

Ładny kawałek chudego mięsa, również dobrze smakuje

  • 2 z 2 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
Oceń 
2019-09-14

piątunia!

Dawno nie jadłam tak dobrego boczku. mozna jeść w pasterkach bez niczego.

  • 2 z 2 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

Napisz swoją opinię!

Oceń i napisz opinię

Boczek wędzony łososiowy

Boczek wędzony łososiowy

Boczek łososiowy wędzony zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Boczek o wyrazistym głęboki smaku świetne sprawdzi się jako główny składnik przystawek lub klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak boczku wędzonego łososiowego. Sklep mięsny Super-Stek.pl poleca

Cały kawałek waży ok 1 kg -1,5 kg

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: