PLUMA z wieprzowiny Iberico

142,80 zł

(178,50 zł / kg)

Brutto

Pluma z hiszpańskiego Piórko co idealnie odwzorowuje jego delikatność, jak i kształt. Wykrajany przed polędwicą zaraz nad łopatką to wyjątkowy kawałek mięsa, który zachwyca intensywnym smakiem. Pochodzący z rasy iberyjskich świń żyjących wolno na hiszpańskich pastwiskach żywiąc się żołędziami, przez co ich mięso jest bogate w kwas oleinowy (58%-65%), taki sam jak znajdowany jest w oliwach (65%-70%) i awokado. Wrzuć go na patelnie bądź zaproś na grilla, a odwdzięczy się lekkością smaku.

  PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY

WAGA : 0,8 kg
Ilość

CO SPRAWIA, ŻE IBÉRICO PORK JEST TAK WYJĄTKOWE?

Wszyscy, którzy skosztowali Ibérico, są zgodni co do jednego…

Kiedy po raz pierwszy spróbowali, nie mogli uwierzyć, że jedli wieprzowinę. Naturalna delikatność i doskonała marmurkowatość często sprawiają, że niczego niepodejrzewający goście zastanawiają się, czy naprawdę jedli wieprzowinę, czy wyśmienity stek Wagyu.

WYJĄTKOWOŚĆ IBÉRICO SPROWADZA SIĘ DO 3 CZYNNIKÓW

1. GENETYKA

Wykorzystywana jest wyłącznie najlepsza genetyka, aby produkować mięso najwyższej jakości. Zwierzęta są hodowane w bezstresowym środowisku i karmione dietą składającą się w 100% z trawy i zbóż.

2. STYL ŻYCIA

Aby uzyskać prawdziwą doskonałość rasy ibérico, świnie muszą być hodowane w odpowiednim środowisku i prowadzić szczęśliwe życie. W rzeczywistości świnie ibérico żyją dwa razy dłużej niż ich odpowiedniki. Świnie biegają swobodnie i jedzą lokalną, całkowicie naturalną kuchnię.

3. DIETA

Świnie rasy Iberyjskiej karmione są dietą składającą się z żołędzi i pełnych ziaren, co zapewnia wielowarstwowy smak i niesamowitą marmurkowatość.

801
Komentarze (0)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO