PRESA z wieprzowiny Iberico

102,90 zł

(147,00 zł / kg)

Brutto

Czym właściwie jest Presa? Podobnie jak Pluma i Sekreto, wykrajany z okolic łopatki. Presa jest w rzeczywistości największą z tych trzech specjalistycznych kawałków. Dzięki dużemu przerostowi śródmięśniowego tłuszczu jest bardzo intensywne, a zarazem delikatne. Jest to cięcie stworzone do pieczenia, jak i do zmielenia na kotlety bądź pulpety.

  PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY

WAGA : 0,7 kg
Ilość

CO SPRAWIA, ŻE IBÉRICO PORK JEST TAK WYJĄTKOWE?

Wszyscy, którzy skosztowali Ibérico, są zgodni co do jednego…

Kiedy po raz pierwszy spróbowali, nie mogli uwierzyć, że jedli wieprzowinę. Naturalna delikatność i doskonała marmurkowatość często sprawiają, że niczego niepodejrzewający goście zastanawiają się, czy naprawdę jedli wieprzowinę, czy wyśmienity stek Wagyu.

WYJĄTKOWOŚĆ IBÉRICO SPROWADZA SIĘ DO 3 CZYNNIKÓW

1. GENETYKA

Wykorzystywana jest wyłącznie najlepsza genetyka, aby produkować mięso najwyższej jakości. Zwierzęta są hodowane w bezstresowym środowisku i karmione dietą składającą się w 100% z trawy i zbóż.

2. STYL ŻYCIA

Aby uzyskać prawdziwą doskonałość rasy ibérico, świnie muszą być hodowane w odpowiednim środowisku i prowadzić szczęśliwe życie. W rzeczywistości świnie ibérico żyją dwa razy dłużej niż ich odpowiedniki. Świnie biegają swobodnie i jedzą lokalną, całkowicie naturalną kuchnię.

3. DIETA

Świnie rasy Iberyjskiej karmione są dietą składającą się z żołędzi i pełnych ziaren, co zapewnia wielowarstwowy smak i niesamowitą marmurkowatość.

803
Komentarze (0)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO