Ligawa

Ligawa

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych. 

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

48,00 zł brutto

48,00 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Bydło, z którego wykrawana jest nasza ligawa pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych.

Opinie

Oceń i napisz opinię

Ligawa

Ligawa

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych. 

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

Akcesoria

Wyprzedaż!

EKOLOGICZNY PIEPRZ CZARNY ZIARNO Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.   Skład: pieprz czarny 100% Masa netto: 50g

7,50 zł
Na stanie

PRZYPRAWA DO MIĘSA PIECZONEGO EKO Mięso przyprawić bezpośrednio przed pieczeniem wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub macerować przyprawę połączoną z olejem.Skład: cebula, kminek, papryka słodka i ostra (po 15%), czosnek, gorczyca, pieprz czarny, tymianek, chrzan, kolendra (w różnych proporcjach). Masa netto: 50g

4,50 zł
Na stanie

PRZYPRAWA DO WOŁOWINY, BARANINY I DZICZYZNY EKOPrzyprawić wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub użyć jako maceratu z dodatkiem oleju. Tak przygotowane mięso można smażyć, dusić lub piec.

4,50 zł
Na stanie

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: