Brak produktów
Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-)
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-)
Wyróżniający się smakiem Smalec z Wołowiną i...
Kurkuma plastry eko Jest składnikiem różnych...
Szynka wędzona gorącym dymem w wędzarni...
Propozycje zastosowania kulinarnego:baza do...
Comber z sarny to jeden z najsmaczniejszych...
Słonina cienka ze skórą. To niezbędny dodatek...
Udziec wołowy bez kości jest to bardzo chudy...
Element z kością pozyskany z udźca sarny....
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek...
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw...