Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-)
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-)
EKOLOGICZNA POSYPKA DO PIECZONEGO CHLEBA...
Polędwiczka peklowana z dodatkiem przypraw...
Schab wieprzowy bez kości, wykwintne chude...
PRZYPRAWA DO ROSOŁU EKO Przyprawa do rosołu z...
Boczek z kością doskonale smakuje po uwędzeniu,...
Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji...
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw...
Gdy zmęczona zimnem i skuta lodem ziemia...
Boczek peklowany z dodatkiem przypraw...
Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych...