Ligawa

74,00 zł

(74,00 zł / kg)

Brutto

Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o czerwonym kolorze. Przeznaczone jest przede wszystkim do przygotowywania potraw smażonych, duszonych i pieczonych. Idealnie nada się do roladek czy sztufady.

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

WAGA : 1 kg

Dostosowywanie produktu

Nie zapomnij zapisać swojej personalizacji, aby móc dodać ją do koszyka
  • Maks. 250 znaków

Bydło, z którego wykrawana jest nasza ligawa pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych.

B124-2
Nowy
Komentarze (0)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO