Filet z piersi z kurczaka jest niskokaloryczny i lekkostrawny, znakomicie sprawdzi się u osób na diecie, dostarcza sporej ilości białka i minimalne ilości tłuszczów – można go przyrządzić na mnóstwo sposobów. Nasze filety są przede wszystkim bez antybiotyków, bez nastrzykiwania z bezstresowego chowu.
Produkowana z ręcznie selekcjonowanych mięśni dzika. Dzięki naturalnej marynacie z ziół i przypraw nabiera kruchości i charakterystycznego, wyjątkowego smaku, nie tracąc jednocześnie naturalnych walorów mięsa z dziczyzny. Wyjątkowego aromatu dodaje wędzenie dymem bukowo – olchowym
Kadzidełko do odświeżania i odkażania pomieszczeń. W skład kadzidełka wchodzą zioła o działaniu odkażającym i odświeżającym powietrze. Podczas spalania ziół uwalniają się olejki eteryczne, które unoszą się w powietrzu i skutecznie niwelują przykre zapachy w pomieszczeniach.
Gotowanie jest tradycyjnie uważane za główny obszar stosowania wewnętrznego łoju wołowego . Ten produkt jest używany do przygotowywania gorących potraw: zup, przystawek, solanek. Służy do smażenia i duszenia potraw mięsnych i warzywnych.
Komentarze (2)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Łopatka cielęca bez kości
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje się na gulasz, pieczeń czy kotlety.
* Pola wymagane
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO