Płuca cielęce

Płuca cielęce razem z sercem

Płucka wołowe, czy cielęce są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

20,50 zł brutto

20,50 zł za kg

  • 1 kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Płucka wołowe, czy cielęce są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Należy ugotować w dobrze osolonym i opieprzonym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego owe płuca do miękkości. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Nie mielimy na „proch i pył” ale dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.

Stanowią też idealny składnik dla zróżnicowanej karmy dla psów. 

Opinie

Oceń 
2018-05-10

JAN

Nareszcie krokietów pysznych małżonka przygotuje! Polecam wszystkim smakoszom.

  • 2 z 3 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

Napisz swoją opinię!

Oceń i napisz opinię

Płuca cielęce razem z sercem

Płuca cielęce razem z sercem

Płucka wołowe, czy cielęce są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: