Brak produktów
Pecorino al pepe nero to dojrzewający ser owczy z dodatkiem ziaren czarnego pieprzu z regionu Toskania. Delikatny,wysokiej jakości ser z pasteryzowanego mleka owczego z dodatkiem naturalnej podpuszczki i wyselekcjonowanych kultur bakterii mlekowych oraz soli z Saline di Volterra,znanych i cenionych już od czasów etruskich naturalnych źródeł solankowych regionu
Pochodzenie produktu: Toskania
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Sugestie
Idealna propozycja do desek włoskich serów i przystawek. Doskonale komponuje się z wędlinami, a także z miodem.
Mięso gulaszowe pochodzi z kurczaków z chowu...
Łój wołowy Gotowanie jest tradycyjnie uważane...
Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji...
Kiełbasa weselna - wyprodukowana z wysokiej...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Bardzo delikatny ser z mleka owczego z...
Mięso gulaszowe z jelenia to element mięsa dla...
Słonina o grubości 4-5 cm ze skórą. Jest to...
Wędzonka chłopska wędzona gorącym dymem w...