Włoski ser owczy Pecorino toscano z dodatkiem pieprzu czarnego

Włoski ser owczy Pecorino toscano z dodatkiem pieprzu czarnego

WYBIERZ DODATKI

Pecorino al pepe nero to dojrzewający ser owczy z dodatkiem ziaren czarnego pieprzu z regionu Toskania. Delikatny,wysokiej jakości ser z pasteryzowanego mleka owczego z dodatkiem naturalnej podpuszczki i wyselekcjonowanych kultur bakterii mlekowych oraz soli z Saline di Volterra,znanych i cenionych już od czasów etruskich naturalnych źródeł solankowych regionu

Pochodzenie produktu: Toskania

56,00 zł brutto

112,00 zł za kg

  • 0,5 kg

Więcej informacji

Sugestie

Idealna propozycja do desek włoskich serów i przystawek. Doskonale komponuje się z wędlinami, a także z miodem.

Rodzaj sera: z pasteryzowanego mleka owczego, z dodatkiem ziaren czarnego pieprzu
Składniki: pasteryzowane MLEKO owcze, ziarna czarnego pieprzu min. 1%, sól, podpuszczka, szczepy bakterii kwasu mlekowego.
Charakterystyka: Krótko dojrzewający (30 dni), z dodatkiem ziaren czarnego pieprzu
Wygląd: okrągła gomółeczka o przekroju ok. 10 cm
Konserwanty: Nie zawiera konserwantów
Trwałość: 6 miesięcy od daty produkcji
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym miejscu.
Opakowanie: próżniowe
Waga: Dostępny w całości ok. 600-700 gram
Kraj pochodzenia: Włochy
Alergeny: LAKTOZA (MLEKO owcze),

Opinie

Oceń i napisz opinię

Włoski ser owczy Pecorino toscano z dodatkiem pieprzu czarnego

Włoski ser owczy Pecorino toscano z dodatkiem pieprzu czarnego

Pecorino al pepe nero to dojrzewający ser owczy z dodatkiem ziaren czarnego pieprzu z regionu Toskania. Delikatny,wysokiej jakości ser z pasteryzowanego mleka owczego z dodatkiem naturalnej podpuszczki i wyselekcjonowanych kultur bakterii mlekowych oraz soli z Saline di Volterra,znanych i cenionych już od czasów etruskich naturalnych źródeł solankowych regionu

Pochodzenie produktu: Toskania

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: