Starannie wyselekcjonowane mięso i wątróbka królika tworzą bogaty smak. Idealny na rodzinny obiad czy świąteczny stół
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
(141,75 zł / kg)
Obok Parmigiano Reggiano (parmezan) i Grana Padano to jeden z najlepszych włoskich serów. Jest to twardy ser owczy o charakterystycznym, ostrym smaku i przyjemnym, ale intensywnym aromacie.
Pecorino Romano to włoski ser podpuszczkowy produkowany tradycyjnie z mleka owczego, poddawany procesowi dojrzewania przez około 8 miesięcy. Jest to twardy ser owczy o charakterystycznym, ostrym smaku i przyjemnym, ale intensywnym aromacie. Pecorino Romano DOP zawiera wysoki procent tłuszczu w suchej masie i jest jednym z twardszych serów włoskich, dzięki czemu idealnie nadaje się do tarcia. Jego lekko orzechowy aromat wpływa na niepowtarzalny smak wszystkich potraw.