Brak produktów
Obok Parmigiano Reggiano (parmezan) i Grana Padano to jeden z najlepszych włoskich serów. Jest to twardy ser owczy o charakterystycznym, ostrym smaku i przyjemnym, ale intensywnym aromacie.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Pecorino Romano to włoski ser podpuszczkowy produkowany tradycyjnie z mleka owczego, poddawany procesowi dojrzewania przez około 8 miesięcy. Jest to twardy ser owczy o charakterystycznym, ostrym smaku i przyjemnym, ale intensywnym aromacie. Pecorino Romano DOP zawiera wysoki procent tłuszczu w suchej masie i jest jednym z twardszych serów włoskich, dzięki czemu idealnie nadaje się do tarcia. Jego lekko orzechowy aromat wpływa na niepowtarzalny smak wszystkich potraw.
Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej...
Wołowina na tatar to starannie wyselekcjonowane...
Nasze mięso wieprzowe jest chude i smaczne...
Kiełbasa biała surowa – drobne mięso wieprzowe...
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje...
Pręga wołowa znakomicie nadaje się na gulasz...
Linguine jest to rodzaj długiego makaronu z...
La Molisana to dostawca włoskich makaronów...
Wędzonka chłopska wędzona gorącym dymem w...
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez...