Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00. Polecana do ciasta bezpośredniego, o średnim czasie wyrastania (8-10 godzin). Doskonale nadaje się do przygotowania pizzy neapolitańskiej.
Pochodzenie produktu: Lacjum
(51,45 zł / kg)
Kiełbasa turosieńska – wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem wołowiny przyprawiona naturalnymi przyprawami z delikatną nutą papryki ostrej oraz mielonego owocu jałowca co nadaje jej specyficzny smak i aromat. Doskonale smakuje na ciepło jak i na zimną
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso wieprzowe, sól, czosnek, cukier, pieprz ziołowy, pieprz naturalny, gorczyca czarna, substancja konserwująca- azotyn sodu (sól peklująca)
Osłonka naturalna- jelito wieprzowe
Do wyprodukowania 100g produktu zużyto 122g mięsa wieprzowego
Wartość energetyczna 1667 KJ / 377 kcal
Tłuszcz 29g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12g)
Węglowodany 2,2g (w tym cukry 1g)
Białko 28g
Sól 3g