![]() | Słonina solona |
Brak produktów
461
Chleb do własnego wypieku z instrukcją. Wystarczy dodać wodę i wypiec chleb o poranku aby cieszyć się smakiem świeżego pieczywa przez cały dzień.
Chleb wieloziarnisty na własnym zakwasie. Wilgotny i chrupiący, długo zachowuje swoją świeżość. Pełen płatków owsianych, otrębów, pestek słonecznika i dyni oraz nasion siemienia lnianego. Pachnie obłędnie. To jeden z najsmaczniejszych chlebów.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Skład:
Mąka chlebowa pszenna, mąka żytnia, otręby, pestki słonecznika, pestki dyni, sezam, siemię lniane, miód.
Gramatura:
Masa przed upieczeniem ok. 800g, po upieczeniu ok. 1,3 kg.
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni i posypaniu mieszanką przypraw, gotowa do spożycia. Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny solonej z przyprawami. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Przeznaczony do spożycia w formie nie przetworzonej jako przekąska oraz do smażenia, gotowania i duszenia. Najlepiej smakuje na tradycyjnej kanapce z ogórkiem lub jako okrasa do pierogów.
Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o...
EKOLOGICZNY ROZMARYN Przyprawia się nim zupy,...
Szynka wędzona z nogą - specjalna propozycja...
W skład elementu wchodzą mięśnie szyi oraz...
Pancetta affumicata to dojrzewający wędzony...
Wspaniale sprawdzą się jako farsz do...
Schab wieprzowy bez kości, wykwintne chude...
Comber z jelenia to jeden z najsmaczniejszych...
Salami turosieńskie wołowe - wyprodukowana z...
Jeden z czołowych produktów jest Ser Koryciński...