Brak produktów
Bydło, z którego wykrawane są nasze ogony wołowe pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.
ogony wołowe
Bardzo dobre ,nie rozumiem ich niedocenienia rzeczywiście,mozna używać ogonów w wielu potrawach,dodatek do rosołu,pierogi z mięsem z ogonów,są bardzo smaczne,potrawy kuchni włoskiej, duszone są pyszne, jak pan komentujący przede mną napisał, także polecam i nie bać sie ogonów :)
jacek
duszone w winie i pomidorach-fantastyczne
Pyszna i soczysta wątróbka z kurczaka – łatwa w...
Wyjątkowe smaki serów uzyskany nie tylko...
Pieprz kolorowy Eko Przyprawa stosowana do mięs...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
PRZYPRAWA POMIDOROWO-BAZYLIOWA Z CZOSNKIEM...
Łopatka z sarny to jeden z najsmaczniejszych...
Boczek peklowany z dodatkiem przypraw...
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw...
Galangal EKO Galangal to aromatyczna przyprawa...
EKOLOGICZNA CEBULA SUSZONA Cebula suszona ma...