Ogony wołowe

Ogony wołowe (krojone 4-5 cm)

Ogon wołowy - niedoceniany przysmak

W naszym kraju nie jest specjalnie cenionym produktem, zazwyczaj wykorzystywanym jako karma dla… psów. Tymczasem może on stanowić interesującą bazę wielu potraw, o czym doskonale wiedzą mieszkańcy Rzymu, gdzie uchodzi za wielki przysmak. Zajadali się nim także nasi przodkowie.

31,00 zł brutto

31,00 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Bydło, z którego wykrawane są nasze ogony wołowe pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.

W naszym kraju nie jest specjalnie cenionym produktem, zazwyczaj wykorzystywanym jako karma dla… psów. Tymczasem może on stanowić interesującą bazę wielu potraw, o czym doskonale wiedzą mieszkańcy Rzymu, gdzie uchodzi za wielki przysmak. Zajadali się nim także nasi przodkowie. Coda alla vaccinara - Pod tą dźwięczną nazwą kryje się ulubiony przysmak mieszkańców włoskiej stolicy, czyli ogon wołowy duszony zazwyczaj z boczkiem, pomidorami, czosnkiem, selerem i goździkami.

Opinie

Oceń 
2020-03-12

jacek

duszone w winie i pomidorach-fantastyczne

    Napisz swoją opinię!

    Oceń i napisz opinię

    Ogony wołowe (krojone 4-5 cm)

    Ogony wołowe (krojone 4-5 cm)

    Ogon wołowy - niedoceniany przysmak

    W naszym kraju nie jest specjalnie cenionym produktem, zazwyczaj wykorzystywanym jako karma dla… psów. Tymczasem może on stanowić interesującą bazę wielu potraw, o czym doskonale wiedzą mieszkańcy Rzymu, gdzie uchodzi za wielki przysmak. Zajadali się nim także nasi przodkowie.

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: