NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni
UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Rosół to tradycyjna, polska zupa, uwielbiana przez wszystkich. Kurczaki z fermy położonej nad Biebrza są z chowu bezstresowego, nie są nastrzykiwane i nie podaje się im antybiotyków - także drób jest zawsze świeży i najwyższej jakości.
Stosuje się do nacierania mięsa przed pieczeniem, duszeniem, smażeniem jak również grillowaniem. Idealnie nadaje się jako marynata. Podkreśli smak przygotowywanych potraw z jasnego i ciemnego mięsa indyka. Możesz wykorzystać ją także do przyprawienia farszu mięsnego stanowiącego nadzienie różnych potraw mięsnych i warzywnych zapiekanek makaronowych i ziemniaczanych oraz tart.
Komentarze (5)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
NEW YORK STEK Z ROSTBEFU (waga 300 g)
NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni
UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
* Pola wymagane
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO