ANGUS COWBOY PREMIUM STEK - Hiszpania - Miguel Vergara

218,40 zł

(273,00 zł / kg)

Brutto

Angus Cowboy stek od Miguel Vergara jest wykrawany z wyselekcjonowanych zwierząt wypasanych na pastwiskach Salamanki i w górach Leónu. W ten sposób uzyskuje się kawałek, w którym doskonale docenić można wszystkie charakterystyczne niuanse rasy Angus: idealny marmurek i miękka tekstura z niezapomnianym aromatem, wielką soczystością w ustach oraz soczystym i pysznym smakiem. Wyróżniony trzema gwiazdkami na prestiżowym Great Taste Awards!

RASA - BLACK ANGUS  /  MIEJSCE HODOWLI - HISZPANIA  /  PRODUCENT - MIGUEL VERGARA

UWAGA! Jeden stek waży ok 800g Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

  PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY

WAGA : 0,8 kg
Ilość

75% KLIENTÓW KUPUJE TO W ZESTAWIE:

Jeśli nie wiesz, czym jest stek Cowboy, to w zasadzie jest to ribeye z co najmniej 12 centymetrowym, oczyszczonym żebrem. Dodatkowo długa kość jest przycinana w stylu francuskim, oczyszczając ją z mięsa i tłuszczu, w ten sam sposób, w jaki przygotowuje się francuskie racki jagnięce. W rzeczywistości "frenching" to termin, który w języku angielskim określa technikę przycinania kości, nadając jej wygląd uchwytu. Ta technika cięcia nadaje temu stekowi charakterystyczny smak i unikatowy, bardzo uderzający wygląd.

847
Nowy
Komentarze (0)

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO