Wyjątkowo delikatna parówka z mięsa wieprzowego, bez wypełniaczy, barwników – delikatnie przyprawiona i delikatnie wędzona dymem olchowym. Wygodne w przygotowaniu
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Opakowanie waży 150g
Prawdziwe i smaczne wędliny z Podlaskiej wsi
Jest 88 produktów.
Wyjątkowo delikatna parówka z mięsa wieprzowego, bez wypełniaczy, barwników – delikatnie przyprawiona i delikatnie wędzona dymem olchowym. Wygodne w przygotowaniu
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Opakowanie waży 150g
Delikatne kawałki mięsa z indyka. Zmiksowane z dodatkiem przypraw i soli kamiennej. Parzone i „owiewane” dymem olchowym. 0% konserwantów 100% Indyka. Wygodne w przygotowaniu
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Opakowanie waży 150g
Boczek peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczony w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Swojski charakter boczku podkreśla przenikający z zewnątrz, wyczuwalny smak i aromat papryki. Poznaj doskonały smak pieczonego boczku z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw.
Cały kawałek waży ok 1,5 KG
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Boczek peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski aromat wędzonki. Spróbuj wędzonego boczku z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
Cały kawałek waży ok 3 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Boczek łososiowy wędzony zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Boczek o wyrazistym głęboki smaku świetne sprawdzi się jako główny składnik przystawek lub klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak boczku wędzonego łososiowego. Sklep mięsny Super-Stek.pl poleca
Cały kawałek waży ok 1 kg -1,5 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Boczek peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie. Wędzony i pieczony z dodatkiem przypraw. Ciemna barwa mięsa świadczy o długim procesie pieczenia, boczek z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki
Cały kawałek waży ok 1 kg - 1,5 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa z rozdrobnionego mięsa wieprzowego z dodatkiem przypraw naturalnych, napełniona w jelito baranie. Wędzona gorącym dymem w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem. Kabanosy o wyrazistym intensywnym smaku z wyczuwalną nutą kminku. Świetnie sprawdzą się jako przystawka lub tzw. przegryzka z białym pieczywem, chlebem
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kawałki Kaczki ugotowane w przyprawach z dodatkiem czerwonego wina. Następnie wraz z otrzymanym wywarem staranie zmielone. Przyprawione solą kamienną, spasteryzowane
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Kawałki Indyka ugotowane w przyprawach. Następnie wraz z otrzymanym wywarem staranie zmielone. Przyprawione solą kamienną, spasteryzowane
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Starannie wyselekcjonowane mięso i wątróbka królika tworzą bogaty smak. Idealny na rodzinny obiad czy świąteczny stół
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Masa netto: 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Naturalny, ręcznie robiony pasztet wieprzowy, doskonały na kanapki.
Składniki: mięso wieprzowe, wątroba wieprzowa, bułka tarta, sól, cebula, pieprz naturalny, pieprz ziołowy, gałka muszkatałowa
Naturalny, ręcznie robiony pasztet wieprzowo, wołowo, cielęcy
Składniki: mięso wieprzowe, mięso wołowe, mięso cielęce, bułka tarta, sól, cebula, pieprz naturalny, pieprz ziołowy, gałka muszkatałowa
Naturalny, ręcznie robiony pasztet drobiowy
Składniki: mięso drobiowe, mięso wieprzowe, warzywa: seler, marchew, cebula, bułka tarta, sól, pieprz biały, gałka muszkatołowa,
Pyszna pieczeń z mięsa wieprzowego. Zachowuje długo świeżość można ją podać na ciepło lub zimno.
Składniki: mięso wieprzowe, sól, pieprz naturalny, czosnek, cukier, sól peklująca
Składniki: mięso drobiowe bez kości, sól, mieszanka warzyw, liść pietruszki, cebula suszona, pieprz biały
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczone w sposób tradycyjny w piecu. Karkówka o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako przystawka lub składnik kanapek. Poznaj swojski smak pieczonej karkówki z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw.
Cały kawałek waży ok 1,5 kg - 2 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Karkówka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe karkówka barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku mięsa wędzonego. Delikatna nuta przypraw, użytych podczas peklowania doskonale podkreśla tradycyjny charakter i smak karkówki
Cały kawałek waży ok 1,5 kg - 2 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia co sprawia że karkówkę można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki
Cały kawałek waży ok 2 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kaszanka, doskonałe połączenie mięsa i podrobów. Przyprawiona tradycyjnymi przyprawami w osłonce naturalnej. Wyrobów parzony. Najlepiej podawać na ciepło z pieczywem. Kaszanka świetnie smakuję po upieczeniu lub z grilla.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa biała surowa – drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita naturalne. Tradycyjnie kiełbasa biała najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak białej kiełbasy.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita baranie. Tradycyjnie kiełbasa biała cienka najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak kiełbasy białej w nowej cienkiej odmianie.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa cygańska – wysokiej jakości mięso wieprzowe przyprawione pieprzem naturalnym i świeżym czosnkiem . Kiełbasa jest w pierwszym etapie wędzona dymem olchowo – dębowym i obsuszana w wygaszonej wędzarni.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa chłopska to mieszanka drobnych mięs wieprzowych doprawionych świeżym czosnkiem, mielonym naturalnym pieprzem i majerankiem. Kiełbasa wędzona na ciepło dymem dębowo – olchowym i następnie odparzana. Kiełbasa chłopska najlepiej smakuje podana na gorąco, opiekana na grillu lub w ognisku
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa Kmicica wołowa - wyprodukowana z rozdrobnionego mięsa wołowego z dodatkiem tłuszczu wieprzowego i przypraw. Kiełbasa wołowa w osłonce naturalnej, suszona. Barwa brunatno-bordowa, wyrazisty smak i aromat typowy dla kiełbas wołowych. Poznaj unikalny smak wołowej kiełbasy Kmicica
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa leśna podsuszana – wysokiej jakości mięso wieprzowe połączone z mięsem wołowym, przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem oraz ostrą papryką. Unikalny smak kiełbasie nadaje ziele rozmarynu i mielone owoce jałowca. Kiełbasa jest w pierwszym etapie wędzona dymem olchowo – dębowym i obsuszana w wygaszonej wędzarni
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa podsuszana – wyprodukowana z chudego mięsa wieprzowego z dodatkiem naturalnych przypraw. Kiełbasa surowa, suszona to swojska i aromatyczna wędlina z nutą z pikanterii, której nadaje jej ostra papryka. Spróbuj tradycyjnej kiełbasy podsuszanej z naszego sklepu mięsnego.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa szynkowa drobiowa to delikatne mięso z filetów kurczaka z dodatkiem naturalnych przypraw, w osłonce sztucznej, grubo rozdrobnione. Kiełbasa wędzona gorącym dymem w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem. Spróbuj swojskiej kiełbasy szynkowej z drobiu. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa szynkowa – produkowana z mięsa najwyższej jakości na podstawie tradycyjnej receptury. Kiełbasa peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona tradycyjnie. Poznaj swojski smak kiełbasy szynkowej.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa turosieńska – wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem wołowiny przyprawiona naturalnymi przyprawami z delikatną nutą papryki ostrej oraz mielonego owocu jałowca co nadaje jej specyficzny smak i aromat. Doskonale smakuje na ciepło jak i na zimną
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa weselna - wyprodukowana z wysokiej jakości mięsa wieprzowego, rozdrobnionego , przyprawionego pieprzem i czosnkiem w jelicie naturalnym. Wędzona na kolor złocisto-brązowy dymem dębowo – olchowym. Doskonała wędlina na różne okazje. Kiełbasa weselna najlepiej smakuje podana na gorąco, opiekana na grillu lub w ognisku
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa żywiecka – wyprodukowana wyłącznie z wysokiej jakości mięsa wieprzowego (z szynki). Peklowana z dodatkiem naturalnych przypraw, wędzona tradycyjnie dymem dębowo – olchowym, następnie pieczona w piecu opalanym drewnem. Poznaj unikalny smak kiełbasy żywieckiej.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa wyprodukowana z grubo-rozdrobnionego mięsa wieprzowego z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona gorącym dymem, suszona. Mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Delikatna nuta użytych przypraw doskonale podkreśla tradycyjny charakter mięsa
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kindziuk wyprodukowany z grubo-rozdrobnionego mięsa wieprzowego dojrzewającego z dodatkiem przypraw naturalnych, długo suszony. Kindziuk jak prawie wszystkie suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj swojski smak turosieńskiego kindziuka typowy dla wędlin dojrzewających i suszonych
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa mielonka – drobne mięso wieprzowe delikatnie przyprawiona mieszanką pieprzów: naturalnego i ziołowego. Mielonka nadziana w osłonkę poliamidową a następnie odparzona. Wędlina szczególnie polecana małym dzieciom i osobom starszym.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Polędwiczka peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski aromat wędzonki. Spróbuj doskonałej wędzonej polędwiczki z Podlasia. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Salami turosieńskie wołowe - wyprodukowana z rozdrobnionego mięsa wołowego z dodatkiem tłuszczu wieprzowego i naturalnych przypraw. Salami tradycyjnie wędzone i suszone. Barwa brunatno-bordowa, charakterystyczny wyrazisty smak i aromat typowy dla wędlin z wołowiny Poznaj Podlaski smak wołowego salami z Turośni
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab długo peklowany (ok 30 dni) przysypany mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszony w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Schab babuni jak większość suszonych i podsuszanych wędliny można długo przechować
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczone w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Mięso o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek jak również klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak pieczonego schabu z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Chude mięso barwy czerwonobrunatnej o charakterystyczny swojskim aromacie i smaku wędzonki. Spróbuj wędzonego schabu z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab krotoszyński wędzony gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Delikatna nuta przypraw, użytych podczas peklowania doskonale podkreśla tradycyjny charakter mięsa
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowany z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonały soczysty schab barwy czerwonobrunatnej o swojski smaku typowym dla mięs wędzonych. Delikatna nuta przypraw doskonale podkreśla tradycyjny charakter i smak schabu. Spróbuj jak smakuje schab wędzony krotoszyński z tłuszczykiem
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Schab peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że schab z komina można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (majeranek). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w majeranku.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni i posypaniu mieszanką przypraw, gotowa do spożycia. Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny solonej z przyprawami.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Słonina peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych, wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, o wyrazistym smaku domowej wędzonki. Spróbuj wędzonego boczku z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso długo peklowane (ok 30 dni) przysypane mieszanką naturalnych przypraw, głównie pieprz i czosnek. Suszone w suszarni do utraty 40% masy mięsa oraz otrzymania barwy brunatno-wiśniowej. Szynkę jak prawie każde suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs dojrzewających i suszonych.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Doskonałe chude ale i soczyste mięso barwy czerwonobrunatnej o wyraźnym smaku. Delikatna nuta przypraw użytych podczas peklowania podkreśla tradycyjny charakter szynki. Spróbuj jak smakuje wiejska szynka wędzona z Podlasia
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso barwy czerwonobrunatnej, delikatne, chude i soczyste. Szynka o wyrazistym głęboki smaku, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek lub klasycznych kanapek. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonych
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka z tłuszczykiem wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej. Barwa czerwonobrunatna, smak wyrazisty pełny. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki. Spróbuj doskonałej wędzonej szynki z tłuszczykiem. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka wędzona z nogą - specjalna propozycja dla smakoszy podlaskich kulinariów.
Specjalnie peklowana oraz długo wędzona- idealna na "Biesiadny Stół"
UWAGA! Ze względu na specyfikę Szynki wędzonej z nogą, wykonujemy ją na zamówienie, czas oczekiwania to 7 dni. Jedna szynka waży ok 7 kg - 9 kg
Szynka z tłuszczykiem peklowana z dodatkiem przypraw, pieczona w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Szynka pieczona o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako przystawka lub jako główny składnik kanapek. Spróbuj soczystej pieczonej szynki z wyczuwalną nutą tradycyjnych przypraw.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Wędzonka chłopska wędzona gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowana z dodatkiem przypraw naturalnych. Wędzonka o barwie czerwonobrunatnej i charakterystyczny wyrazistym, swojskim aromacie. Spróbuj wędzonki chłopskiej z Podlaskiej wsi. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka o swojski wyrazistym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Spróbuj jak smakują wędzone żeberka z Podlaskiej wsi.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Żeberka paski wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej, peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka barwy czerwonobrunatnej o swojski smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Dzięki ręcznej selekcji surowca oraz naturalnym przyprawom otrzymujemy produkt o oryginalnym smaku, charakterystycznym dla mięsa dziczyzny. Poddana wędzeniu dymem bukowo–olchowym zawdzięcza wyjątkowy smak i aromat.
100g produktu wytworzono z 84,2g mięsa z dzika i 18,9g mięsa wieprzowego.
Produkowany ręcznie z mięsa z dzika z dodaną wieprzowiną. Delikatnie przyprawiony naturalnymi przyprawami z dodatkiem żurawiny, daje to lekki, słodko-winny smak.
Skład:
Mięso z dzika 66%
Mięso wieprzowe 23%
Wątróbka drobiowa 11%
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa sarny i z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Ręczny proces produkcji z użyciem naturalnych przypraw, pozwala wyodrębnić oryginalny, niepowtarzalny smak dziczyzny.
100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z sarny i 18,9 g mięsa wieprzowego
Kiełbasa średnio rozdrobniona, z najlepszego gatunkowo mięsa jelenia, z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona.
Perfekcyjny zestaw naturalnych przypraw, tradycyjna ręczna obróbka sprawia, że koneserzy znajdą w niej kwintesencję smaku i aromatu dziczyzny.
100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z jelenia i 18,9 g mięsa wieprzowego
Szynka z dzika, wędzona,parzona.
Produkowana z ręcznie selekcjonowanych mięśni dzika. Dzięki naturalnej marynacie z ziół i przypraw nabiera kruchości i charakterystycznego, wyjątkowego smaku, nie tracąc jednocześnie naturalnych walorów mięsa z dziczyzny.
Wyjątkowego aromatu dodaje wędzenie dymem bukowo – olchowym
Szynka z jelenia,wędzona,parzona.
Produkowana z najwyższej jakości mięsa jelenia, pozyskiwanego z okolic Białowieskiej Puszczy. Całkowicie naturalna, chuda wędlina o ciemno różowej barwie, świadczącej o dużej zawartości żelaza Swoją delikatność i kruchość zawdzięcza marynacie z naturalnych przypraw i ziół. Wędzenie dymem olchowo- bukowym dodaje charakterystycznego aromatu.
Szynka z sarny, wędzona,parzona.
Produkowana z selekcjonowanych mięśni udźca sarny. Dzięki procesowi peklowania w zalewie z oryginalnej mieszanki ziół i naturalnych przypraw, zachowuję swoją naturalną strukturę i barwę charakterystyczną dla mięsa z dziczyzny. Dodatkowo delikatny, słodkawy smak sarniny zostaje podkreślony wędzeniem dymem olchowo – bukowym.
Chleb do własnego wypieku z instrukcją. Wystarczy dodać wodę i wypiec chleb o poranku aby cieszyć się smakiem świeżego pieczywa przez cały dzień.
Chleb wieloziarnisty na własnym zakwasie. Wilgotny i chrupiący, długo zachowuje swoją świeżość. Pełen płatków owsianych, otrębów, pestek słonecznika i dyni oraz nasion siemienia lnianego. Pachnie obłędnie. To jeden z najsmaczniejszych chlebów.
Lardo in conca to słonina z włoskich tusz wieprzowych. Dojrzewa przynajmniej 6 miesięcy w marmurowych skrzyniach. Dzięki temu jest tak aromatyczna i delikatna. Pokrojona w cieniutkie plasterki doskonała na deskę wędlin. Może być dodatkiem do grzanek czy focacci, pizzy gourmet i polenty podawanej na ciepło.
Pochodzenie produktu: Toskania
Oryginalen, Włoskie Guanciale to mięso wieprzowe z podgardla. Posiada intensywny aromat i charakterystyczną maślaną konsystencję. Ten włoski przysmak wieprzowy jest w składzie podobny do boczku i jest przez Włochów często stosowany jako jego zamiennik.
Pochodzenie produktu: Lacjum
Włoska wędlina dojrzewająca z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, tradycyjnie produkowana na południu Włoch, w regionie Kampania. Zazwyczaj formowana w kształt cylindra i obwiązywana sznurkiem. Salami o średnio-dużym stopniu zmielenia, łagodnym smaku i delikatnym aromacie, dojrzewa 60-80 dni.
Pikantne salami wieprzowe z papryczką peperoncino typu kalabryjskiego - połówka
Włoskie salami dojrzewające z truflą z najwyższej jakości włoskiego mięsa wieprzowego. Do drobno zmielonego, starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego dodawana jest trufla, po czym wędlina poddawana jest procesowi dojrzewania. Wykwintny produkt dla koneserów włoskich wędlin dojrzewających z posmakiem luksusu. Klasyk wśród włoskich produktów.
Pochodzenie produktu:
Składniki: mięso wieprzowe, mięso cielęce, sól, pieprz naturalny, skrobia ziemniaczana, czosnek, majeranek, cukier, sól peklująca
Wyprodukowana wyłącznie z wysokiej jakości mięsa z indyka. Peklowana z dodatkiem naturalnych przypraw, wędzona tradycyjnie dymem dębowo – olchowym.
Składniki: mięso z indyka, sól, pieprz naturalny, papryka ostra, kminek, gałka muszkatołowa, czosnek, cukier, sól peklująca
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Masa netto 80g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Masa netto: 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Masa netto: 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Parówki idealne dla dzieci i osób preferujących delikatną dietę TYLKO mięso i przyprawy. Powstałe z mięsa cielęcego i wieprzowego. Wyjątkowo delikatne, bez dodatków wypełniaczy, w 100% z mięsa i naturalnych przypraw.
TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Opakowanie waży 150g
Zanurz się w smaku prawdziwej dziczyzny z naszym pasztetm z jelenia. Bez dodatków sztucznych, pełen naturalnych składników. Idealny wybór dla smakoszy. Zamów teraz i ciesz się wyjątkowym smakiem natury w zaciszu własnego domu.
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Odkryj intensywny smak dziczyzny w naszym pasztecie z dzika. Każdy słoik 160g to gwarancja autentycznego doświadczenia myśliwskiego. Bez sztucznych dodatków i konserwantów. Idealne na śniadanie, przekąskę czy eleganckie przyjęcie.
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Nasz pasztet z sarny to połączenie delikatności i wyrazistego smaku. Idealny na kanapki lub jako dodatek do eleganckiego przyjęcia. Odkryj smak natury zamknięty w słoiku. Nasz pasztet z sarny to nie tylko jedzenie, to prawdziwe doświadczenie kulinarne.
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Aby cieszyć się świeżo pokrojoną szynką, pierwszym krokiem jest umieszczenie jej na odpowiednim stojaku. A kto lepiej niż Hiszpanie zna się na długo dojrzewających szynkach?
Stąd w naszej ofercie najlepszej jakości stojak prosto z Hiszpanii.
- System przechylania: Umożliwia utrzymanie pożądanej pozycji cięcia.
- Układ obrotowy: Umożliwia łatwe obracanie szynki.
- Dobra stabilność.
- Łatwy w czyszczeniu.
Charakterystyczna włoska wędlina wieprzowa, delikatnie wędzona i przywodząca na myśl najbardziej szlachetne wędliny. Delikatny i słodkawy smak zawdzięczamy starannej produkcji, respektującej tradycyjne metody wysuszania i dojrzewania.
Ten elegancki stojak na szynkę, wykonany z najwyższej jakości hiszpańskiej stali nierdzewnej, jest nie tylko praktycznym, ale i stylowym dodatkiem do Twojej kuchni. Idealnie zaprojektowany, aby zapewnić stabilność i bezpieczeństwo podczas krojenia, ten uchwyt jest doskonałym wyborem dla miłośników szynki i estetów. Dzięki wytrzymałej konstrukcji i łatwości w czyszczeniu, będzie służył przez lata, zachowując swój blask i funkcjonalność.